Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN
Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN

Tex Willer 35: Painted Desert ja Uhka Montanassa PINTAVIALLINEN

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
13,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Kahden Tex-seikkailun värialbumi. Painted Desert ja Uhka Montanasta. LIEVÄSTI PINTAVIALLINEN.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 978-952-334-011-4

Manfredi Gianfranco – De Vita Guilio – Vattani Matteo – Boselli Mauro – Stano Angelo

Italialaisen lännensarjakuvan maestrot esittelevät parasta osaamistaan tässä suuralbumien sarjassa. Värien ansiosta mestarien paletilla on tarjolla tavallista enemmän vivahteita ja kuvittajat käyttävät lisäarsenaalinsa Villin lännen upean luonnon ja sen sankareiden uljaaseen esillepanoon.

Mauro Bosellin ja Angelo Stanon tarina Painted Desert vie meidät Arizonan karun kauneuden keskelle, jossa roistojoukon aarrejahti värjää autiomaata viattomien verellä. Armottomien konnien kintereillä on Yön Kotkan ja Tiger Jackin muodostama vieläkin armottomampi parivaljakko.

Uhka Montanassa on Gianfranco Manfredin kirjoittama jännitysnäytelmä, jossa Texin vanha ystävä pyytää apua turkiskomppanian palkkaamaa murhanhimoisten asemiesten joukkoa vastaan. Giulio De Vita ja Matteo Vattani vastaavat talvisen verioopperan kuvituksesta. 96 s.

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä. PINTAVIALLINEN! SARJAKUVAKIRJAN YLÄNURKKA ON PAINUNUT HIEMAN KASAAN.