Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham
Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham

Batman Rebirth 1 – Minä olen Gotham

RW-kustannus
Tuotetta rajoitettu erä.
31,95 €
Sisältää alv. 10 %

Gothamin kaupungin ja sen asukkaiden väsymätön varjelija saa rinnalleen kaksi uutta sankaria.

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Tuotenumero 978-88-33041-24-7

King Tom – Finch David

Batmanin aikakirjoissa kääntyy kokonaan uusi, jännittävä ja paikoin pelottavakin lehti, kun DC-universumin mittarit nollataan ja Minä olen Gotham käynnistää viittaritarin seikkailut alusta. Gothamin kaupungin ja sen asukkaiden väsymätön varjelija saa rinnalleen kaksi uutta sankaria. Supervoimilla varustetut metaihmiset heittävät Batmanille lopulta vakavan haasteen, vaikka astuvatkin alun perin kuvaan hengenpelastajina ja valon sotureina.

Suuresti ihailemansa Batmanin kanssa ensin samassa rintamassa taistelevat Gotham ja Gotham Girl muuttuvat kertomuksen myötä vitsaukseksi koko kaupungin väestölle. Hyvästä tulee pahaa, ja prioriteetit menevät uuteen asentoon.

Mitä tapahtuu, kun Batman saa vastaansa vakavia syytöksiä Gothamin pettämisestä? Miten selvitä tilanteesta, jossa pyyteettömistä sankareista tulee raakalaismaisia hirviöitä ja koko rakas kotikaupunki alkaa kasvaa kieroon?

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä.

Kirja kokoaa yhteen alkuperäiset sarjakuvalehdet Batman Rebirth 1 ja Batman 1–6, joiden nimekkääseen tekijäkaartiin kuuluvat käsikirjoittajat Tom King ja Scott Snyder sekä kuvittajat David Finch, Ivan Reis ja Mikel Janin. 192 s.Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
29,95 €

Pimeän uhka, Kloonien hyökkäys ja Sithin kosto samoissa kansissa. Ilmestyy toukokuussa.

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos! Ilmestyy toukokuussa.