Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet
Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet

Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet

RW-kustannus
29,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Oikeuden Puolustajat Rebirth 1 – Kadotuskoneet

Tuotenumero 978-88-33041-25-4

Hitch Bryan – Daniel Tony S.

He ovat maailman mahtavimmat sankarit. Mutta nyt heistä mahtavin on poissa. Teräsmies on kaatunut. Hän kuoli Maa-planeettaa puolustaessaan ja jätti toverinsa jatkamaan taistelua. Mutta tilalle nousee toisen, jo kadonneen universumin vanhempi ja viisaampi Teräsmies!

Batmanille, Ihmenaiselle ja muille tämä uusi “Teräsmies” on kuitenkin muukalainen, jolla on paljon todistettavaa – eikä paljon aikaa siihen, sillä Maata lähestyy valtava uhka, jollaista Oikeuden Puolustajat eivät ole ennen kohdanneet. Kadotuskoneiden salaperäiset tuhovoimat pääsevät valloilleen, koko planeetta järkkyy ja viattomista ihmisistä tehdään eläviä aseita.

Tämä Bryan Hitchin, Tony S. Danielin ja muiden sarjakuva-alan tähtien yhteistyön hedelmänä syntynyt kokoelmateos sisältää alkuperäisnumerot Justice League: Rebirth sekä Justice League #1-5. 168 s.