Fingerpori 10 – Isopokkari

Fingerpori 10 – Isopokkari

Arktinen Banaani
13,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Fingerpori 10 -teoksen kantta koristaakin suorastaan kieron virkamies Jorma Suoron naama. Ilmestyy toukokuussa.

Tämä on esittelytuote.

Jarla Pertti

Kymmenen vuotta sitten kuvittaja ja luentovisualisoija Pertti Jarlan kehittelemä sarjakuva Karl-Barks-Stadt ristittiin uudelleen Fingerporiksi. Se aloitti säännöllisen ilmestymisensä ensin Helsingin Sanomissa ja on vuosien varrella levinnyt edelleen koko maahan, yli 30 lehteen sekä nettisivustolle. Alun ihmettelyn jälkeen suomalaiset ovat ottaneet Jarlan sarjan hahmot avosylin vastaan. Nykyään ”fingerporimainen”-termi ymmärretään kaikentyylisissä yhteyksissä.

Kymmenen vuotta on paasattu, että Fingerpori on aivan naurettava sarja. Nauraminen jatkuu edelleen, vaikka juhlavan Fingerpori 10 -teoksen kantta koristaakin suorastaan kieron virkamies Jorma Suoron naama. Jarla on jälleen poiminut parhaat puujalat vuoden Fingerpori-stripeistä.

Päivittäisten sanomalehtistrippien ohella erilaiset Fingerpori-teokset ovat olleet erittäin suosittuja. Vuonna 2016 kahdenkymmenen myydyimmän kotimaisen sarjakuvakirjan listalla oli yhdeksän Fingerpori-opusta. Jättipokkari. 192 s.

Ilmestyy toukokuussa.

Lähettäkää minulle viesti kun sarjakuva on tilattavissa.
- Kirjoita avautuvaan kenttään yhteystietosi ja sen sarjakuvan nimi, josta haluat ilmoituksen sähköpostilla kun julkaisu on ilmestynyt.