Pikku Piko 16: Selkä suoraksi!
Pikku Piko 16: Selkä suoraksi! Pikku Piko 16: Selkä suoraksi! Pikku Piko 16: Selkä suoraksi!

Pikku Piko 16: Selkä suoraksi!

Zoom Teufel
13,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Tuhmuuksien mestarin alakoulun ja perhe-elämän kepposet ja kommellukset pyörivät koulukaverien ja kotiväen piirissä.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 978-952-5754-64-3

Tome – Janry

Kaikenlaisten tuhmuuksien mestarin alakoulun ja perhe-elämän kepposet ja kommellukset pyörivät tutussa koulukaverien ja kotiväen piirissä. Paras kaveri Pehko, tyttökaveri Sussu, toiseksi parhaana pysyvä Punkero, afrikkalaisvahvistus Cassius sekä outolintu Massinen ovat kaikki houkuteltavissa mukaan Pikon kekseliäisiin toimiin koulutyön elävöittämiseksi. Nyt pannaan uusiksi vallankumousfilosofiaa, näytelmäkerhon dramatiikkaa, bombataan koulutiloja, tehdään retki eläintarhaan ja vilkastetaan opettajien elämää myös koulun ulkopuolella.

Velmut suunnitelmat eivät aina mene yksiin opetussuunnitelman kanssa, jolloin opettajat neiti Jakonen, herra Jämä ja muut rehtoria myöten saavat olla jatkuvasti varpaillaan pitäessään oppisisällöistä ja omasta arvokkuudestaan kiinni. Sama pätee seurakunnan sielunhoitajaan Isä Angelossiin, jonka uusi suntio, kyttyräköntys Selkonen osoittautuu kiehtovaksi persoonallisuudeksi.

Äidin hoiva, hoopon isoisän opetukset ja topakan kung-fu mummon hajamieliset edesottamukset antavat Pikku Pikolle omat valmiutensa nähdä elämän hulluimpia ja arvaamattomimpia puolia sekä pärjätä aikuisten maailman eriskummallisuuksien keskelläkin ehdalla lapsen logiikalla. 48 s.