Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja
Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja

Tex Willer suuralbumi 37: Tuhoajat – Kostaja

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
13,95 €
Sisältää alv. 10 %

Kaksi Texin väriseikkailua. Tuhoajat-kertomuksessa intiaanisodan uhka väijyy ilmassa, ja Kostaja-tarina vie Texin villiin nuoruuteen.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 978-952-334-088-6

Bonelli Gianluigi – Galleppini Aurelio– Boselli Mauro – Andreucci Stefano

Albumin ensimmäinen tarina Tuhoajat on todellinen helmi menneisyydestä. 1970-luvun alussa värilliseksi ja suurikokoiseksi tarkoitettu tarina ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa juuri sellaisena kuin alun perin piti. Intiaanisota uhkaa, mutta kieron intiaaniagentin suunnitelmat eivät ota Navajojen päällikköä huomioon.

Intiaaniagentti usuttaa metsästäjäryhmän ute-intiaanien maille biisoneja teurastamaan. Intiaaniagentin ja tämän kätyrien pahaksi onneksi ute-reservaatti sijaitsee navajojen vastaavan naapurissa, joten pian Yön Kotka tovereineen iskee rikkansa rokkaan ja konnalauma kokee kovia. Klassikkoseikkailu kautta linjan siis.

Uusi Kostajat-tarina jatkaa nuoren ja villin Tex Willerin seikkailujen kuvaamista. Henkipatto Tex jahtaa isänsä murhista vastuullisia, mutta samalla hän itse veljineen on jälkiään siistivän rikollisen tähtäimessä. 104 s.

Huom: Painos loppumassa.Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
39,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy kesäkuussa.

19,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy kesäkuussa.

35,00 €

Viikinkiajan Suomeen sijoittuva huima seikkailukertomus juhlavana, kangaskantisena kirjana! Ilmestyy kesäkuussa

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos! Ilmestyy kesäkuussa.