Arkistojen aarteet – ALE-paketti
Arkistojen aarteet – ALE-paketti

Arkistojen aarteet – ALE-paketti

Var
0,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Ruksaa haluamasi sarjakuvateokset. Paketin hinta päivittyy automaattisesti.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Arkistojen aarteita nyt ulosheittohintaan. Löytöjä, harvinaisuuksia, unohdettuja klassikkoja. Rajoitettu varasto.

 • Api – Viimeinen testamentti (Tyyskä Raimo – Hukkanen Jussi)
  - Mielisairautta ja hulluutta sarjakuvan muodossa. Api on mainosalan huippuosaaja, dynaaminen ja väsymätön ideatykki. Jatkuva stressin hoito alkoholilla vaatii kuitenkin veronsa ja Apin mielenterveys alkaa horjua. Mutta luovan ihmisen mieli ei edes harhoissaan tyydy vaatimattomiin hallusinaatioihin. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 24,00)
 • Aya – Yop Cityn elämää (Abouet Marguerite – Oubrerie Clement)
  - Youpogonin eli lempinimeltään Yop Cityn lähiö sijaitsee Norsunluurannikolla. Nuori Aya elää siellä 1970-luvun lopulla, keskellä muutoksen tuulia. Entinen Ranskan siirtomaa on itsenäistynyt ja elää voimakkaan talouskasvun aikaa. Perinteet ja rakennemuutos törmäävät. Moni lähtee Ranskaan etsimään itselleen parempaa tulevaisuutta ja taatakseen Yop Cityyn jäävälle perheelleen paremman elannon. 126 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 25,00)

 • August Jessor – Tyrskylä (Hed Mikael – Sarno Jaakko)
  - August Jessor – vastavalmistunut poliisi – on saanut koulutustaan vastaavaa työtä. Hänet on valittu nimismieheksi kaukaiseen Tyrskylään. Intoa Jessorilla riittää, mutta harmillisesti pienen kalastajakylän rikollisuus on sangen vaatimatonta lajia. Pian Jessor kuitenkin havaitsee, että jokin kylässä haiskahtaa –ja pahasti. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 11,80)

 • Basil ja Victoria 1 (Yann – Edith)
  - Basil ja Victoria ovat lontoolaisia katulapsia vuosisadan takaa. Apunaan taitava rotanpyytäjäkoira Cromwell nämä rääväsuiset kakarat yrittävät pärjätä niin kuin parhaiten taitavat. Mahtavan löytöpalkkion toivossa Basil ja Victoria alkavat etsiä kadonnutta intialaistyttöä kilvan poliisin ja itsensä Sherlock Holmesin kanssa. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,10)

 • Bert 1: Trubaduurin lemmenkuuri (Jacobsson – Olsson)
  - Ruotsin suosituinta perhehuumoria. Bert on kommellusten supertähti, vaikka ei itse sitä tiedäkään. Bert flirttaa tyttöjen kanssa ja soittaa rock-bändissä. 32 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 5,90)

 • Buddy – Viha 1: Hei, Buddy (Bagge Peter)
  -  X-sukupolvi löytää ansaitsemansa kuvaajan Peter Baggen sarjakuvassa, joka on pullollaan tarinoita säälittävistä juopoista, surkeasta rock´n´roll-elämästä, psykoottisista rakkaussuhteista ja minimipalkalla elämisestä. 88 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 19,99

 • Emil ja Sofi – Yhden yön muisto kesältä 1909 (Mäkelä Timo)
  - Vuoden 1909 Helsinki herää eloon Timpan epookissa. Venäjän hallinnon alla elävä Helsinki on elinvoimainen, taiteilijoiden, mesenaattien, kauppiaiden ja rikollisten kaupunki. 112 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 29,95)

 • Emily the Strange 2: Kadotettu numero
  - Kulttihahmo Emily the Strange nyt omana sarjakuvanaan. Emily on kummatyttö, antisankari, yhden ihmisen alakulttuuri, oman tiensä yksinäinen kulkija. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 7,90)

 • Hajamieliset haikarat (Uusitalo Riitta)
  - Pikku Risunen on innoissaan: hänestä tulee isosisko. Vauvojen jakelukeskuksessa pilven päällä on kuitenkin ruuhkaa. Haikara kirjoittaa Risusten vauvapakettiin väärän nimen eikä paketti löydä perille. Kukin Risusen perheestä selviää surustaan omalla tavallaan. 88 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 14,50)

 • Hapekasta odotusta: Virtaa vauvaan ja vanhempiin (Vierola Hannu – Muhonen Anne)
  - Kun vauvaa suunnitellaan, tulisi vanhempien päivittää elämäntyylinsä hyvissä ajoin ennen raskautta. Sarjakuva on nyt valjastettu terveystiedon käyttöön vauvojen vaatimuksesta! Hauskasti tehty kirja seuraa nuoren parin elämää vauvan suunnittelusta synnytykseen ja pienokaisen ensiaskeliin saakka. 95 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,40)

 • Ilma-autolla Kaliforniaan (Tilsa Jukka)
  - Albumissa on Amerikka-trilogia (Ilma-autolla Kaliforniaan, Ottawa ja Home-town). Verbaalinen virtuoosi Tilsa on kehittänyt oman zärmäkielensä, jota väki toizelee Hangosta Ivaloon. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,95)

 • Joulupukin päiväkirja (Etto – Etto)
  - Joulupukin henkilökohtainen tarina. Vuosia samanlaisina toistuvien kiertojen oravanpyörässä on tullut eteen henkilökohtainen kriisi ja olemisen ongelma. Oman historian tutkiminen vie pukin matkalle Saksaan ja lopulta Italiaan ja Turkkiin asti. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 12,60)

 • Jurpo meissä (Pyykkönen Hannu)
  - Jurpon huumori on terävää ja usein ilkeän mustaa. Nauraessasi Jurpolle naurat usein naapureillesi, piintyneille tavoillesi ja – itsellesi! Tuttu Pahkasiasta. Sarjakuva-albumillinen ennen julkaisemattomia kiherryttäviä Jurpo-strippejä. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 8,30)

 • Jysäys 2005/4
  - Laatusarjakuvan erikoislehti. Christophe Blain, Blacksad, F´Murr ym. ym. 66 s. Pakettihinta 1,00 (Norm. 3,90)
 • Jää (Takalo Tiitu)
  - Kuvaamataidosta yhdeksän kertoo isästä, jolle mikään ei riitä. Suomen suurin lähiö paljastaa, kuinka ennakkoluuloisesti Pispalan hipit suhtautuvat Hervantaan. Ei tarvitse sietää pistää rähinäksi tasa-arvon puolesta. Nimitarinassa päähenkilö kieltäytyy jäämästä ja lähtee etsimään kauneutta Näsijärven jäältä. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 12,00)

 • Kaksin – Rakkautta ilmassa (Björklund Maria)
  - Kaksin -strippisarjakuvassa ei ole pysyviä päähenkilöitä vaan hahmot sekä aihepiirit vaihtelevat, keskeistä on aina kahden yksilön vaikutus toisiinsa. Samoin tilanteet ja tunnelma ovat koko ajan hieman erilaisia. Kaksin ei ole liian siirappinen vaan pyrkii totuudenmukaisuuteen, esittämään myös suhteen tummemmat puolet. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 18,00)

 • Kapinapeitto (Rojola Johanna)
  - Sarjakuvia tytöille, jotka haluavat pois. Ja pojille, joiden hämmästykseksi kiusatusta hevostytöstä kasvaa verkkosukkavamppi. Kolme tarinaa aran tytön uhmasta ja kaipuusta. Vaikka olisi tien päällä millä kulkuneuvolla hyvänsä, on vapaus aina jossain toisaalla. 46 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,90)

 • Kémi – Savannin puskarotta (Jano)
  - Afro-afrikkalainen, alati nälkäinen ja janoinen puskarotta Kémi tekee kaikkensa saadakseen savannilla sijaitsevan baarinsa tuottamaan. Hilpeän anarkistinen tarina savannien puskarotista, leopardista ja piikkisioista. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 13,50)
 • Kiki – Montparnassen kuningatar (Muller Catel – Bocquet Jose-Louis)
  - Alice Prin (1901–1953) oli ranskalainen malli, laulaja, näyttelijä ja maalari. Prinin taitelijanimi oli Kiki, mutta hänet tunnettiin myös tittelillä "La Reine de Montparnasse" (Montparnassen kuningatar). Prin lähetettiin 12-vuotiaana Pariisiin työnhakuun. Alice iloitsi riippumattomuudestaan, otti nimekseen Kiki ja ryhtyi itsekin taiteilijan uralle. 414 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 25,00)

 • Kivisyli (Mäkinen Reima – Sihvonen Kari)
  - Kertomus nuorista aikuisista. Jaana lähtee parantamaan maailmaa ja Jorilla menee huonosti. Entä minne rakkaus menee, kun se menee pois? Ystävyyssuhteita, parisuhteita, seksipuhteita, nuhteita. 128 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 7,90)

 • Koira hyvään kotiin (Varpio Timo – Turunen Kimmo)
  - Omituisen lämpimiä tapahtumia lähiössä. Janne on muuttanut lähiöön ja on vailla kavereita. Hän vie marketin ilmoitustaululle pienen lapun: "Otetaan tarpeeton rotukoira hyvään kotiin." Tarina lähiöstä yhden kesäisen vuorokauden aikana. Arki muuttuu seikkailuksi ja betonissa kukkii ihmisyys. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,30)

 • Kokonainen ja puolikas
  - Myrkky-lehden juoppokaksikon parhaita kierroksia. Hillittömät häppäveikot nyt tolkuttomassa alennuksessa – kuten myös tolkuttomassa humalassa. Kaksikon parhaita ryyppykeikkoja vuosien varrelta. 32 s. Pakettihinta 1,00 (Norm. 4,20)

 • Kuin koirat (Max)
  - Espanjalaisen Maxin kolmas suomeksi ilmestyvä albumi. Näissä viidessä episodissa käsitellään sotaa, rakkautta ja historiallisia myyttejä nykyajan taustaa vasten. Maximaisen räävitöntä ja räväkkää! 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,50)

 • Kuolema kulkee kintereillä (Turunen Marko)
  - Muukalaisen ja supersankaritar R-Rautanaisen tarina jatkuu. Nuori pariskunta on muuttanut ja he asuvat nyt ahtaasti kaksiossa Lahden Kivimaalla. Tarinan päähenkilöt rimpuilevat elämän kuristusotteessa mutta mukana on myös rakkautta, ystävyyttä sekä huumoria. 96 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 8,50)

 • Madam & Eve (Francis – Dugmore – Rico)
  - Etelä-Afrikan suosituin sarjakuva. Valkoisen rouvan ja mustan sisäkön yhteiselon kuvaaminen osuu suoraan ennakkoluulojen ja rasististen mielikuvien ytimeen – vapauttavan huumorin voimin. Gwen on anteliaisuusrajoitteinen lähiörouva, jonka mies on teillä tietymättömillä. Eve on motivaatiorajoitteinen, nokkeluuteen taipuvainen sisäkkö, jonka mielikuvituksella ei ole rajoja, kun on kyse työn helpottamisesta tai emännän hyväntahtoisesta huijaamisesta. 104 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 13,00)

 • Me muut: Jaloimmat teokset (Pantzar Jari – Seppänen Pekka)
  - Aikamme hulvattomuudet strippisarjoina. Pekka Seppäsen ja Jari Pantzarin aikamme ilmiöitä ruotiva hulvattoman hauska ja nokkela albumi. Tuttu mm. Länsiväylästä ja Pahkasiasta. Lyhyitä stripillisiä täsmäiskuja, joissa lehmät pohtivan mihin maailmamme on menossa. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 13.30)

 • Minerva! Minerva! – Agaton Munan päiväkirja (Rytöhonka Tapani)
  - Antisankari Agaton Muna seikkailee mm. omassa olohuoneessaan ja nimettömäksi jäävän keskisuuren kaupungin kaduilla ja kapakoissa. Tämä sarjakuva-albumi sisältää paitsi seksiä ja räävittömyyksiä, myös ämpärikaupalla sydänverta. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,00)

 • Minne matka Lauri Liha (Kovacs Kati)
  - Lihansyöjakasvi tasa-arvoa vaatimassa. Tarina lihansyöjäkasvi Laurin pyrkimyksistä saavuttaa vapaus, oikeus ja tasa-arvo sekä ponnistuksista niiden ylläpitämiseksi. Elämän hetkellisistä ihanuuden tunteista, rauhankaipuusta ja toisaalta ihmismielen ikuisesta jakautuneisuudesta. Varhaista Kovacsia. 60 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,00)

 • Onnen pipanoita (Rytöhonka Tapani)
  - Rytöhonka piirtää erittäin hyvin ja kauniisti, mutta hänen juttunsa ovat sairaita. Suomalaisen sarjakuvan Bukowskin rujon lyyrinen kokoelma. Ei lasten käsiin. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 5,00)

 • Oswald (Toriseva Janne)
  - Eläimellisen ilmeikkäät Oswald ja Erik ovat kaksi poikaa, joille sattuu ja tapahtuu. Koulussa on käytävä, ja yksi tärkeimpiä sivuhahmoja onkin Oswaldin järkähtämätön luokanvalvoja. Kotona isä on etäisempi hahmo, omissa maailmoissaan viihtyvä konttorityöläinen. Oswaldin äiti puolestaan on hyvinkin kiinni tässä todellisuudessa ja seuraa tarkkaan mutta ymmärtämyksellä poikansa edesottamuksia. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 18,00)

 •  Pahvilapsi (Kovacs Kati)
  - Hauska kertomus Sirkan rankasta elämästä kadulla, hänen uusista ystävistään ja kaipuustaan kotiin. Sarjakuvan supertähden Kati Kovácsin kolmas albumi. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 12,90)
 • Paholaisen kuiskaus (Koskela Ilpo)
  - Toisen maailmansoden jälkeen kymmenen vuotta kateissa ollut Aleks Revel ilmaantuu Kuuban Havannaan syksyllä 1958, Ranskan kansalaisena. Tämän tarinan alkaessa keväällä 1961 Aleks on 55-vuotias ja hankkii edelleen toimeentulonsa erilaisilla lakien rajamailla liikkuvilla toimilla. 128 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 28,00)

 • Palaneen käryä balkongilla (Mäkinen Reima)
  - Talonmies Korhosen seikkailuja. Reima Mäkisen esikoisalpparin selkärangan muodostavat talonmies Korhosen bisarrit seikkailut. Kerrostalossa tapahtuu hurjahkoja asioita. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 7,10)

 • Pellonreuna 1: Umpitien päässä (Thompson Richard)
  - Aliisa-tytön ja hänen perheensä elämä omakotilähiössä, jota toiset meistä saattaisivat pitää painajaismaisenakin. Koulu, kauppakeskukset, lasten leikit sekä monet muut tutun tuntuiset asiat muuttuvat Thompsonin käsittelyssä omintakeisen (ehkä jopa surrealistisen) mutta silti hyväsydämisen huumorin lähteiksi. 128 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 19,90)

 • Pistoja (Satrapi Marjane)
  - Persepoliksesta tutut naiset istuvat teellä ja puhuvat. Huntujen alta paljastuu rääväsuisia feministejä, rohkeita seikkailijoita, estojensa kanssa kamppailevia ujoja hissukoita sekä suorin sanoin suomittuja reppanoita, jotka jumaloivat sikamaisia miehiään. 136 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 20,00)

 • Pixy (Andersson Max)
  - Kauhufantasia ruotsalaisittain. Ruotsalaisen sarjakuvakomeetan Max Anderssonin Pixy on mustanpuhuva ja särmikäs kauhufantasia sarjakuvallisessa muodossa. Joidenkin – omituisella huumorintajulla varustettujen – mielestä se voi olla hauskakin. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,00)

 • Purkkiorjat – Omassa liemessä (Koponen Matti – Anttonen Vesa)
  - Voiko käytetyistä säilykepurkeista tehdyillä soittimilla oikeasti soittaa? Onko itsepintainen huhu Purkkiorjat-orkesterista sarjakuvafantasiaa vai onko kokoonpano todella olemassa? Voisiko Purkkiorjan ottaa lapsille – tai äidille – lemmikiksi? Mitä isä siitä aamun tullen sanoisi? 62 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 19,95)

 • Puolipohja (Pitkänen Jope)
  - Klassisen ravintolajuopon kiteytymä niin visuaalisesti kuin verbaalisesti. Päähenkilöstä näkyvät vain pelkät jalat ravintolapöydän liinan alta. Hän ei siis ole rakastettu sarjakuvakasvo, vaan rakastettu lahje- ja kenkäpari. "Humala ilman viinaa on teeskentelyä." 96 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 15,00)

 • Pölykapseli (Otsamo Pentti)
  - Puupäähatulla palkitun Otsamon hieno debyyttialbumi. Mustan huumorin ryydittämiä sattumuksia polkupyörävarkaasta ja Jeesuksen uuteen tulemiseen. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 7,10)

 • Romeo & Julia (Mäkelä Timo)
  - Romeo ja Julia 1900-luvun alun Helsingissä? William Shakespeare olisi varmasti yllättynyt, mutta tyytyväinen. Mäkelä on sovittanut tämän teatteritaiteen kenties tunnetuimman näytelmän sarjakuvaksi hyvin tutkimaansa ympäristöön, sadan vuoden takaiseen Suomen pääkaupunkiin. Sielläkin vaikuttavat kaksi vihaa pitävää mahtisukua, Montaguet ja Capuletit... 432 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 15,00)

 • Rontticomics – Ihmismeri (Maurinen Juha)
  - Ronskin rujolla otteella suomalaiseen elämän- ja kuolemanmuotoon suhtautuva Rontticomics on absurdin sarjakuvakomiikan juhlaa. Stripeissä käytävä dialogi vääntää kliseet ja latteat, tyhjät fraasit poliisiotteella nurin. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 20,00)

 • Runopoika numero yksi (Nuutinen Christer)
  - Runopoika numero yksi summaa viimein Nuutisen tuotannon parhaat palat vuosilta 1989–2005 yksiin kansiin. Varhaisimmissa sarjoissa viehättää niiden välitön spontaanius ja vilpittömän lyyrinen ominaislaatu. Myöhemmissä töissä korostuu notkean ja mielikuvituksekkaan piirrostyön rooli. 96 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 15,00)

 • Saippuaa (Larmola Kivi)
  - Totuudellisuudestaan aiemminkin tunnettu Larmola yllättää kertomalla totuuden, vain totuuden ja ainoastaan totuuden itsestään, avopuolisostaan, kissoistaan ja ystävistään humoristisissa arkipäivätarinoissa. Arki on kaunista sattuvan sanailun ja hienovaraisen tunnelmoinnin merkeissä. 44 s. Pakettihinta 2,50 (Norm.19,00)

 • Sarjakuvantekijä seikkailee (Kallio Pauli – Laitinen Karri)
  Mikä on totuus sarjakuvien harrastajista? Useimpien ulkopuolisten mielestä sarjakuvaväki on nörttejä ja salaperäisiä hyypiöitä. Käsikirjoittaja Kallio paljastaa, että nämä ennakkoluulot ovat totta. Teräviä strippejä, joissa esiintyy oikeaa sarjakuvaväkeä surkuhupaisissa tilanteissa. Realismia suomalaisesta sarjakuvamaailmasta. 20 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 3,00)

 • Sarjakuvapäivät
  - Tusina sarjakuvan eturivin ammattilaista piti vuoden sarjakuvallista päiväkirjaa. Crister Nuutinen, Pasi Heikura, Kati Rapia, Tapani Rytöhonka, Maarit Kytöharju, Tomi Riionheimo, Piipa Toivonen, Katja Tukiainen, Ilkka Pesämaa, Inari Kylänen, Ville Pirinen ja Johanna Rojola. Jokainen artisti kertoo elämästään periaattella sivu per kuukausi. 384 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 15,00)

 • Seikkailuja (Laine Anna-Kaisa)
  - Paljolti omaelämäkerrallisissa tarinoissaan Laine seikkailee mannerten ja miesten välillä, tarjoilee vegaaniherkkuja, opettaa espanjaa vasta-alkajille ja inventoi omaisuuttaan ennen seuraavaa muuttoa. 88 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,00)

 • Setä Pim-Pom – Hjalmar Löfvingin kummat kuvat (Hänninen Ville, toim.)
  - Hjalmar Löfving (1896–1968) kuuluu suomalaisen sarjakuvan, animaation ja lastenviihteen pioneereihin. Tunnetuimman hahmonsa Olli Pirteän lisäksi Löfving piirsi Pörröpää-Iivaria, Pekka Pontevaa, Tommi Typykkää, Mikko Tarmokasta – ja kirjaimellisesti kymmeniä muita sarjakuvia. 112 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 20,00)

 • Steven (Allen Doug)
  - Sarjis pojasta, joka sanoo aina ei ja panee kaiken paskaksi. Hän ei koskaan kasva isoksi eikä koskaan käy koulua. Hän on täysipäiväinen sarjakuvahahmo. Alkoholisoitunut, rääväsuinen ja murhanhimoinen sarjakuvakakara potkii isoisia nivusiin, ampuu kaikki sarjan sivuhahmot ja kohtaa kaktuksen, jolle kelpaa ravinnoksi vain olut. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,20)

 • Suuri rakkauskirja (Suorsa Jaana)
  -  Mistä tietää olevansa vakavassa suhteessa? Siitä että hauskuus loppuu. Tai siitä että joutuu katsomaan lauantai-iltaisin tv:n visailuohjelmat. Tututkin alkavat teititellä. Possut laukovat osuvia totuuksia tällä kertaa rakkaudesta, siitä suurimmasta. Ne kertovat, miten vatsan kipristely kasvaa sudennäläksi ja päättyy närästyksen jälkeen hirveään ummetukseen. 72 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,00)

 • Synkkä ja myrskyinen yö (Kähkönen Timo – Varpio Timo)
  - Pizzakuski kiidättää herkkuja nälkäisille, mutta rikolliset ja kaunotar ovat kannassa. Eletään 1950-lukua, kuntaan saapuu uusi nimismies. Hän joutuu selvittelemään lapsimurhia. Televisioluvantarkastajan työpaikka on vaakalaudalla, sillä hän ei ole saanut yhtään lupapinnaria kiinni. 44 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,90)

 • Tappajakondomi & Luihin ja ytimiin (König Ralf)
  - Se näyttää kondomilta. Se tuntuu kondomilta. Sen voi rullata paikoilleen kuin kondomin. Mutta se onkin jotain muuta... Luigi "Kovanaama" Maccaroni jahtaamassa elokuvahistorian uskomattominta hirviötä! Klassikkosarjakuvan ensimminen ja toinen osa yksissä kansissa. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 19,00)

 • Tarinoita lännestä (Lietzén Mika)
  - Eri puolille Turkua sijoittuvat novellit ovat kamarinäytelmien muotoisia kuvauksia miehistä ja naisista, isistä ja äideistä, aviomiehistä ja vaimoista, rakastajista ja rakastetuista, lapsista ja kadulle sammuneista juopoista. Tarinoita lännestä on hillityn arkinen, mutta samalla henkeäsalpaavan kaunis teos, aivan kuin elämä itse. 100 s. Pakettihinta 250 (Norm. 12,00)

 • Teräslilja 1: Kivaa ja pahaa – P.A. Mannisen kootut, osa 1 (Manninen P.A.)
  - Kulttisarja Teräslilja on ilmestynyt Tähtivaeltaja-lehdessä vuodesta 1990 alkaen. Tähän albumiin on koottu sarjan episodit vuosilta 1990-1999. Lisäksi mukana on uusi 8-sivuihin tarina ja harvinaista bonusmateriaalia. 100 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 12,00)

 • Tukholma-syndrooma (Paakkanen Heikki)
  - Heikki Paakkasen Sissi ja siviilipalvelushenkilö -sarjan kolmannessa albumissa siviilipalvelushenkilö saa pikkuviran Ruotsista ja joutuu kutsumaan Taikakranaatin Hengen eli Sissin apuun. 54 s. Pakettihinta  2,50 (Norm. 10,00)

 • Ubu 1
  - Antologia. Matti Hagelberg, Maria Björklund, Petri Tolppanen, Hans Nissen ja Jan Solheim. 32 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 5,00)

 • Vanhojen herrojen kosto (Heikkilä Pauli – Paretskoi Markku)
  - Alppariin on koottu Vanhojen herrojen kaikki hupitarinat vuosilta 1990–1995 eli yhteensä 20 huimaa seikkailua. Tuttu Pahkasiasta. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 9,90)

 • Viivi ja Wagner Juhlakirja (Tuomola Juba)
  -  Viivi ja Wagnerin tuhti 10-vuotisjuhlakirja! Stirippien ja ennen näkemättömien luonnosten sekä valokuvien lisäksi Viivin ja Wagnerin juhlakirjassa on useita asiantuntija-artikkeleita, joissa tutkaillaan miten possun ja naisen tarina on vaikuttanut suomalaisiin. 160 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 32,95)

 • Viivi ja Wagner Kirjasto I (Tuomola Juba)
  - Jykevän tyylikäs Viivi ja Wagner kirjasto avautuu nyt kauttaaltaan nelivärisenä sisältäen kolme ensimmäistä, suomalaisen strippisarjakuvan historiaa mullistanutta albumia: Sikspäkki ja salmiakkia, Apua, sängyssäni on sika! ja Ei banaaninkuoria paperikoriin! Kovakantinen. 184 s. Pakettihinta 4,90 (Norm. 39,00)

 • Väritetyt unet (Kallio Pauli – Kovács Kati)
  - Väritetyt unet -teoksessa arki jää kauas tajunnan tuolle puolen, teoksen viisi tarinaa perustuvat Kallion uniin, jotka Kovács on sovittanut ja värittänyt sarjakuviksi vapaalla tajunnanvirran asteikolla. 64 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 10,00)

 • Wilson (Clowes Daniel)
  - Omasta mielestään Wilson on ihmisihminen. Hänellä on vain hieman omintakeinen tapa tuoda se ilmi. Hänen koiransa on hänen paras ystävänsä, ja kun hänen isänsä kuolee, myös ainoa. Yksinäisyyden kiusaama mies päättää etsiä kauan sitten kadonneen ex-vaimonsa. 80 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 28,00)

Alla näet tarjoustuotteiden kansikuvat sekä normaalihinnan ja ale-hinnan, jolla myymme tuotetta yksittäiskappaleina tilattuna.
- Pakettitilauksella säästät huomattavan summan rahaa!
- Kansikuvaa klikkaamalla löydät tuotteesta tarkemman esittelyn.    

Samankaltaiset tuotteet
-58.34%
Api – Viimeinen testamentti
-60%
Aya – Yop Cityn elämää 1
-61.54%
Basil ja Victoria 1
3,50 € 9,10 €
-50.85%
Bert 1: Trubaduurin lemmenkuuri
-75%
Buddy – Viha 1: Hei, Buddy
-59.31%
Hajamieliset haikarat
5,90 € 14,50 €
-17.81%
Ilma-autolla Kaliforniaan
9,00 € 10,95 €
-80.15%
Joulupukin päiväkirja
2,50 € 12,60 €
-50%
Jurpo meissä
4,15 € 8,30 €
-25.64%
Jysäys 2005/4
2,90 € 3,90 €
-50%
Jää
6,00 € 12,00 €
-44.44%
Kaksin – Rakkautta ilmassa
10,00 € 18,00 €
-63.7%
Kémi – Savannien puskarotta
-50.53%
Kapinapeitto
4,90 € 9,90 €
-63.29%
Kivisyli
2,90 € 7,90 €
-50%
Koira hyvään kotiin
5,65 € 11,30 €
-30.95%
Kokonainen ja puolikas
2,90 € 4,20 €
-52.38%
Kuin koirat
5,00 € 10,50 €
-50%
Kuolema kulkee kintereillä
-50%
Madam & Eve
6,50 € 13,00 €
-63.16%
Me muut: Jaloimmat teokset
4,90 € 13,30 €
-23.33%
Minne matka Lauri Liha
6,90 € 9,00 €
-44.44%
Oswald
10,00 € 18,00 €
-64.65%
Paholaisen kuiskaus
9,90 € 28,00 €
-50%
Pahvilapsi
6,45 € 12,90 €
-29.58%
Palaneen käryä balkongilla
-65.16%
Pellonreuna 1: Umpitien päässä
-50%
Pistoja
10,00 € 20,00 €
10,00 €
-33.33%
Puolipohja
10,00 € 15,00 €
-75.45%
Purkkiorjat – Omassa liemessä
-29.58%
Pölykapseli
5,00 € 7,10 €
-33.33%
Romeo & Julia
10,00 € 15,00 €
-50%
Saippuaa
9,50 € 19,00 €
-33.34%
Sarjakuvapäivät
10,00 € 15,00 €
-50%
Seikkailuja
5,00 € 10,00 €
-50%
Steven
4,60 € 9,20 €
-50%
Suuri rakkauskirja
5,00 € 10,00 €
-70.7%
Synkkä ja myrskyinen yö
2,90 € 9,90 €
-50%
Tukholma-syndrooma
5,00 € 10,00 €
-46.3%
Ubu 1
2,90 € 5,40 €
-50.51%
Vanhojen herrojen kosto
4,90 € 9,90 €
-69.95%
Viivi ja Wagner Juhlakirja
9,90 € 32,95 €
-57.14%
Wilson
12,00 € 28,00 €