Audarya Lila
Audarya Lila Audarya Lila

Audarya Lila

Absolute Truth Press
35,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Porvoolaisen Tuomaksen uusi elämä Kaliforniassa.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 952-99378-6-8

Leka Kaisa

Tammikuun 8. päivä vuonna 2005 oli tuikitavallinen talviaamu: muutama aste pakkasta, kevyttä lumisadetta. Mikään ei viitannut siihen, että päivästä tulisi mitenkään erikoinen. Mutta Porvoossa Tuomas Mäkinen sulki kotiovensa takanaan viimeisen kerran.

Uusi elämä odotti häntä yli 8 000 kilometrin päässä. Sisäisesti matka oli vielä pidempi, koska hän oli menossa paikkaan, jossa hän joutuisi luopumaan kaikista ulkoisista nimikkeistään: skeittari, hardcore-yhtyeen laulaja, graafikko... Tuomas oli matkalla Audaryaan, punapuumetsän ympäröimään luostariyhteisöön Pohjois-Kaliforniassa. Se olisi hänen uusi kotinsa, sen asukkaat hänen uusi perheensä, hindumunkki Swami B.V. Tripurari hvnen oppaansa tiellä, jolla hän joutuisi luopumaan monista itsestäänselvyyksinä pitämistään mukavuuksista.

Kaisa Lekan sarjakuvakirja Audarya-lila kertoo Tuomaksen matkasta Kaliforniaan ja syvälle omaan itseensä, mutta samalla myös heistä, jotka jäivät kaipaamaan häntä Suomessa. Lukija joutuu kysymään itseltään: paljonko minä olisin valmis uhraamaan sen puolesta, mihin uskon? 120 s.

Samankaltaiset tuotteet