Ed – iloinen klovni

17,70 €
Sisältää alv. 10.00 %

Mustan huumorin kulttisarjakuva, jossa lapsenkasvoinen ja hyväuskoinen klovni Ed joutuu makaaberien rinnakkaistodellisuuksien vuoristorataan.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää
Tuotenumero 952-01-0825-0

Brown Chester

Ed –Iloinen klovni on mustalla huumorilla herkutteleva kulttisarjakuva, jossa lapsenkasvoinen ja herttaisen hyväuskoinen klovni Ed joutuu makaaberien rinnakkaistodellisuuksien vuoristorataan. Hän joutuu pakenemaan Jeesus-kompleksista talonmiestä, mustasukkaista poikaystävää ja väistelemään samanaikaisesti vampyyreitä, rottia syöviä kannibaalipygmeja ja muita Frankensteinin hirviöitä.

Albumi tulvii hallusinatorista leikkiä uskonnollisella symboliikalla ja poliittisilla viittauksilla – yksi keskeisistä henkilöistä on kätensä masturboinnin takia menettänyt Pyhimys ja päähenkilön uskollisin kumppani hänen peniksensä päähän kiinnittynyt miniatyyrikokoinen Ronald Reagan.

On sanomattakin selvää, että myös metatason tulkintaohjeet unohtava löytää tämän seikkailun mehukkaan ytimen ja aikaa uhmaavan kreisihuumorin. Teos on saavuttanut kulttimaineensa ja järkkymättömän suosionsa nimenomaan pihdeissään pitävän tarinankuljetuksensa, mielikuvituksellisten seksisekoilujensa sekä kaikki tyylikeinot sulauttavan kakkahuumorin ja splätteriä viljelevän kauhun ja scifin ansiosta. 224 s.

Samankaltaiset tuotteet