Ester Pärbergin tarinoita
Ester Pärbergin tarinoita Ester Pärbergin tarinoita

Ester Pärbergin tarinoita

Daily Hero Press
16,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Retrospektiivinen kokoelma kerä neljän kaveruksen lukioaikaisia sarjakuvia.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Ahonen JP – Alare KP – Nummela Jouni – Tynskä

Kokoelma neljän kaveruksen lukioaikaisia sarjakuvia. Retrospektiivinen kokoelma kerä neljän kaveruksen lukioaikaisia sarjakuvia, jotka syntyivät väsyneessä mielentilassa oppitunneilla: arkkeja kierrätettiin tekijältä toiselle, kunkin improvisoiden ruutuja toisen perään. Tavoitteena oli luonnollisesti saada seuraava piirtäjä tirskumaan kesken luennon, joten rivouksia ja päättömiä juonenkäänteitä ei säästelty. Kekseliäisyyttä riitti, sillä sarjakuvia toteutettiin mm. takaperin, runomitassa tai silmät kiinni.

Kokoelmaan valittiin dadaistisen tuotannon 'parhaimmisto', joka tussattiin uudelleen ja kietaistiin uljaaseen ulkoasuun, pysytellen silti uskollisena alkuperäiselle keskenkasvuiselle huumorille ja kömpelölle kädenjäljelle. Pahimmat rivoudet putsattiin, mutta satukirjaksi naamioitua teosta ei silti suositella lapsille. Tarinoissa mm. kuvataan seksivideoita merenelävistä ja matkataan elefantin ruuansulatukseen.

Ne, jotka jaksavat syventyä absurdiin sisältään, löytävät irvailun seasta myös allegorioita ja yhteiskunnallista kritiikkiä. Nelivärinen. 144 s.

Samankaltaiset tuotteet
-28.57%
Perkeros
20,00 € 28,00 €
-44.44%
Puskaradio
10,00 € 18,00 €