Fingerpori 4
Fingerpori 4 Fingerpori 4 Fingerpori 4

Fingerpori 4

Arktinen Banaani
Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 10 %

Pertti Jarla on valikoinut vuoden tuotannostaan sujuvia sutkauksia ja nasevia naljailuja sisältäviä Fingerpori-strippejä.

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Tuotenumero 952-5768-61-9

Jarla Pertti

Pertti Jarla on valikoinut vuoden tuotannostaan sujuvia sutkauksia ja nasevia naljailuja sisältäviä Fingerpori-strippejä. Tämä tajuntateollisuuden kaunis kukkanen maalaa näkymiä mm. Fingerporin kirjastosta, Rivo-Riitan hallinnoimasta Kahvila Aromista, taistelu- ja urheilukentiltä ja jopa Raamatun maisemista.

Kannessa paistattelee ornitologi Asko Arimo Vilenius, jota myös Fingerporin pahaksi pojaksi kutsutaan. Moinen väite on sangen kohtuuton, saihan Asko jo koululaisena hymypalkinnon peräti kaksi kertaa: sekä hymypoika- että hymytyttöpatsaan! Luonnollisena yksilönä tunnetun Askon voi kohdata kiikaroimasta mitä erikoisimmissa paikoissa, varsinkin jos tämä itse ei huomaa jonkun muun lähestyvän.

Jarlan moniulotteinen huumori lennättä ilmoille äimän käkiä parvikaupalle. Monissa tuhansissa suomalaiskodeissa aamu käynnistyy ällistelemällä 'mitä ihmettä Fingerporissa oikein tapahtui, mikä siinäoli se juttu?' Tekijä itse kehottaa uskomaan, että yksinkertaisin selitys on todennäköisin.

Huumori on Fingerporin luja ydin. Lisäksi Fingerpori 4 -teoksessa esitellään myšs kaupunkilaisten autoja, kuten Heimo Vesan Stalin Combi ja kaupunginjohtaja Homeliuksen Mahatma Cadillac Superior. Tyytyykö Mustanaamiokaan enää pelkkään hevoskyytiin? Osittain värillinen. Kovakantinen. 64 s.

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
20,00 €

Strippisarjakuva oikeistohipeistä, bisnespöhinästä ja toksisesta positiivisuudesta. Ilmestyy maaliskuussa.

14,00 €

Sympaattinen opaskertomus koti- ja palstaviljelystä kaupunkilaisille.

32,95 €

Kertomus Hitlerin hallitsemassa Euroopassa, jossa natsit ovat kissoja ja juutalaiset hiiriä. Ilmestyy toukokuussa.