Hemmo Paskiainen 11: Armaksen kukkakirja
Hemmo Paskiainen 11: Armaksen kukkakirja Hemmo Paskiainen 11: Armaksen kukkakirja Hemmo Paskiainen 11: Armaksen kukkakirja

Hemmo Paskiainen 11: Armaksen kukkakirja

Zum Teufel
10,00 €
20,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Lievää vakavammasta suuruudenhulluudesta nauttiva Armas on ottanut sarjan ohjat käsiinsä.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 952-5754-28-5

Koskela Ari – Koskela Vesa

Paskiaisen perhekunnan paluu. Lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen Koskelat viimein palasivat legendaarisen Paskiaisten perheen pariin.

Lievää vakavammasta suuruudenhulluudesta nauttiva Armas on ottanut sarjan ohjat käsiinsä. Piskuinen perheenpää ottaa kantaa ja saa turpiinsa niin politiikan kuin liike-elämänkin saroilla. Kukkakauppias Paskiainen laittaa risut heilumaan seikkaillessaan historian ja nykyisyyden hämärissä. Yhdestoista Paskiais-albumi on satasivuinen, nelivärinen ja kovakantinen.

Veljespari Ari ja Vesa Koskelan sarjakuvat olivat Pahkasika-lehden muistetuinta aineistoa, siinä missä tekijöistä ei juuri kukaan tiennyt mitään. Kuuluisin kaikista hahmoista oli nulju koulupoika Hemmo Paskiainen, joka kavereidensa Stigun ja Lökan kanssa armotta kurmootti Hemmon isää, arvovallanhimoista Armas Paskiaista. Koskelat ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat sarjakuvien ohella laatineet runsaasti graafisia töitä eri mainostoimistoille sekä yrityksille. Kovakantinen. 100 s.

Samankaltaiset tuotteet
-33.33%
Hemmo, iskän poika
10,00 € 15,00 €
-58.33%
Hemmo Paskiainen osa 9
5,00 € 12,00 €
-60%
Hemmo Paskiainen: Piippu huulessa