Karvinen – TV-sarja 2
Karvinen – TV-sarja 2

Karvinen – TV-sarja 2

Var
Tuotetta rajoitettu erä.
4,95 €
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Peräti 11 Karvisen vauhdikasta piirrosseikkailua.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

KUOKKAVIERAS On kylmä päivä kun oven Esko löytää ovensa takaa kulkukissan, joka näyttää hyvin kärsineeltä. Esko ottaa kissan hoiviinsa, mutta Karvinen tekee kaikkensa päästäkseen kuokkavieraasta eroon ja lopulta ateria nimeltä "Eskon erikoinen" saa kissaan vauhtia.

KARVAISET JA PULLEAT Esko on antanut Karviselle lompakkonsa, jotta tämä pääsee kauppaan ostamaan kaikkea tarpeellista. Karvinen ostaakin mielettömän kasan ruokaa sekä arvan. Esko pitää arvan ostoa rahan haaskauksena, mutta kun voittaja arvotaan on Eskolla toinen ääni kellossa.

AJATUSTENLUKIJA Esko, Osku ja Karvinen menevät katsomaan maagista ajatustenlukijaa. Jo ennen esityksen alkua tuntuu ajatustenlukija tietävän Eskosta kaiken. Esko vakuuttuukin niin paljon ajatustenlukijan taidoista että uskoo itsekin omaavansa saman kyvyn.

AVARUUSMATKAILIJA KARVINEN Oskusta on ihana pelata TV-peliä. Eräänä päivänä Karvinen kokeilee peliä ja jahtaa innoissaan monstereita TV-ruudulla. Lopulta Karvinen on niin pelin lumoissa ettei pysty lopettamaan.

VAUVA TULI TALOON Karvinen ja Osku ovat ruokaostoksilla kaupassa. Karvinen on hurjan pettynyt kun sieltä ei löytynyt 10 litran spagettikastikepakkauksia, mutta onneksi he löysivät kaikkea muuta hyödyllistä kuten maksapasteijaa, karkkia, popcorneja, munkkeja ja vauvan. Vauvan?! Miten ihmeessä se on joutunut ruokien sekaan.

Sisältää lisäksi jaksot: Orson mailan varressa, Sinä päätät, Orson mestarietsivä, Kutsumaton vieras, Ruma ankanpoikanen ja Karvinen ottaa opikseen.

Ikäraja: K-3 Kesto: 1 h 30 min Kuvasuhde: 1,33 Ääni ja kieli: DD 2.0 SUOMEKSI Aluekoodi / värijärjestelmä: R2 PAL. PUHUMME SUOMEA! Ääniraita: suomi, ruotsi ja norja.

Huom: Tuote loppumassa. Saatavana vain yksi kappale.