Karvinen – TV-sarja 3
Karvinen – TV-sarja 3

Karvinen – TV-sarja 3

Var
Tuotetta rajoitettu erä.
4,95 €
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Peräti 11 Karvisen vauhdikasta piirrosseikkailua.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

REKKA-OSKU: Osku lähtee etsimään leikkiseuraa, mutta myrskyn yllättäessä hän pakenee rekka-autoon sateensuojaan. Oskun herätessä rekka on jo matkalla kohti Alabamaa. Oskua odottaa elämänsä seikkailu.

AUTOMATISOITU ANIMAATIO: Esko saa mielestään loistavan idean piirtää sarjakuvaa kissasta. Hän ottaa Karvisen mallikseen ja pian Karvinen löytääkin itsensä keskeltä sarjakuvan maailmaa.

ROBO-OSKU 2: Hullu professori kaappaa Oskun, sillä hän ei ole antanut periksi unelmalleen rakentaa täydellinen robottikoira. Jo kerran aikaisemmin hän onnistui tekemään Oskusta sarjan robottikopioita, ja nyt hän on täällä taas... Hullumpana kuin koskaan.

TAKUUVARMA ONGELMA: Karvinen, Osku ja Esko joutuvat ostamaan uuden television vanhan mennessä rikki. Uudesta televisiosta aiheutuu kosolti harmia, sillä se rikkoutuu saman tien ja takuukin uudessa televisiossa on varsin merkillinen...

IDIN PAASI: Karvinen, Osku ja Esko ovat tutustumassa Madame Fongin mystiseen museoon. Siellä on mm. Idin kivipaasi, josta sanotaan, että kun kaksi henkilöä koskettaa sitä yhtä aikaa niin heidän sielunsa vaihtuvat. On siis hyvin, hyvin tärkeää muistaa, että sitä ei saa koskea.

Sisältää lisäksi jaksot: Oi, voi sentään, Asioita joita vihaan, Idolin palvontaa, Vilskettä piparipurkissa, Iltatoimet, Mama Maricotti.

Ikäraja: K-3 Kesto: 1 h 30 min Kuvasuhde: 1,33 Ääni ja kieli: DD 2.0 SUOMEKSI Aluekoodi / värijärjestelmä: R2 PAL. PUHUMME SUOMEA! Ääniraita: suomi, ruotsi ja norja.

Huom: Tuote loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä.