Ennen suomentamattomien tarinoiden Korkeajännitys – Leijonan merkki
Ennen suomentamattomien tarinoiden Korkeajännitys – Leijonan merkki

Ennen suomentamattomien tarinoiden Korkeajännitys – Leijonan merkki

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
7,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Neljä ronskia sotaseikkailua. Vailla pakotietä, Salainen pilottipuku, Kultainen Colt ja Leijonan merkki.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

VAILLA PAKOTIETÄ! Normandian maihinnousu kesäkuussa 1944 avasi toisen rintaman ja saksalaisten päivät alkoivat olla luetut. Vastarinta oli kuitenkin edelleen kiihkeää, eikä maihinnousujoukkojen suhteen voinut puhua mistään huviretkestä. Kyliä ja kaupunkeja jouduttiin tutkimaan talo talolta ja alikersantti Willis miehineen tekivät juuri sitä. Työ oli äärimmäisen vaarallista ja vielä vaarallisemmaksi sen teki "kuoleman insinöörinä" tunnettu vihollinen, joka ansoitti paikkoja, joita etenevät liittoutuneiden joukot eivät olisi voineet kuvitellakaan. 

SALAINEN PILOTTIPUKU: "Liekkilaivueena" tunnettu Kuninkaallisten ilmavoimien yksikkö oli saanut nimensä belgialaisen tiedemiehen heille suunnitteleman suojapuvun mukaan. Se mahdollisti lentäjän jäämisen henkiin palavassa koneessaan, mikä aiheutti saksalaisten keskuudessa suurta ihmetystä. Luftwaffen mahti ilmassa oli uhattuna, joten saksalaiset istuttivat vakoojansa laivueeseen. Se aiheutti hämmennystä brittien lentotukikohdassa. jossa ryhdyttiin ennen pitkää epäilemään lähes jokaista lentäjää. 

KULTAINEN COLT: Kultaisena kimmeltävä Colt 45 oli todellisen sankarin ase; revolveri, jota ei ollut jokaisella sotilaalla. Se kuului Brad Landonille, joka oli ennen sotaa toiminut elokuvanäyttelijänä, kovanyrkkisen ja kovakasvoisen sankarin roolissa. Landon oli toiminut luutnanttina brittien kovia kokeneen siirtoarmeijan joukoissa Ranskassa keväällä 1940 ja joutunut huomaamaan, että todellinen sota ei vastannut vähimmässäkään määrin filmattua sotaa. Vaikka Landon kantoi kultaista revolveria, hänen oli pystyttävä todistamaan itselleen, että oli sankarin arvoinen myös todellisuudessa. 

LEIJONAN MERKKI Ennen sotaa Bill Marsh oli ollut leijonanmetsästyksellä Keniassa ja saanut tekojensa vuoksi päälleen leijonaan liittyvän poppamiehen kirouksen. Sitten syttyi toinen maailmansota ja Bill värväytyi lukemattomien miesten lailla armeijaan. Hän oli jo melkein unohtanut poppamiehen sanat, eikä Euroopassa ollut pelkoa törmätä leijonaan. Marsh sai kuitenkin huomata, että leijonia oli myös muussa muodossa kuin elävinä kissapetoina — menneisyys ei tuntunut jättävän häntä rauhaan. 

Huom: Vain muutama kappale saatavana. 260 s.