Vuoden 1945 Korkeajännitys – Syylliset kiinni
Vuoden 1945 Korkeajännitys – Syylliset kiinni

Vuoden 1945 Korkeajännitys – Syylliset kiinni

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
7,95 €
Sisältää alv. 10 %

Neljä ronskia sotaseikkailua. Syylliset kiinni, Dresnenin tulimyrsky, Tykkitulta ja tohtorointia ja Silmät taivaalla.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

SYYLLISET KIINNI: Kolmen sotilaan erikoisryhmä pyrki edistämään liittoutuneiden etenemistä Saksan maaperällä ja jahtasi samalla natseja, jotka saattaisivat yrittää paeta vastuutaan sotarikoksista ja päästä poistumaan maasta. Entinen laivastoupseeri Franz Beuten oli sijoitettu maapalvelukseen, hän jäi miesten vangiksi ja osoittautui varsin hyödylliseksi entisten natsirikollisten metsästyksessä.

DRESDENIN TULIMYRSKY: Dresdenin historiallisen kaupungin pommittaminen helmikuussa 1945 on eräs liittoutuneiden kiistanalaisimpia tekoja, joka vaati valtavasti siviiliuhreja. Vankikommandojen Jelly Jakes sattui epäonnekseen olemaan tuolloin kaupungissa ja yritti pysyä hengissä infernon keskellä. Myös menneisyys palasi kummittelemaan Jakesille. 

TYKKITULTA JA TOHTOROINTIA: Tyynenmeren sotanäyttämölläkin liittoutuneet etenivät voitosta voittoon alkuvuodesta 1945. Taistelu Burmasta oli verinen ja vaati paljon uhreja. Sotamies Ben Ellis oli juuri päättänyt peruskoulutuksensa Englannissa ja lähetetty monien muiden ohella tositoimiin toiselle puolelle maailmaa. Hän sai kokea aivan muuta kuin Somersetin maaseudulla, jossa oli varttunut.

SILMÄT TAIVAALLA: Toinen maailmansota oli ohi lokakuussa 1945, Japani oli antautunut elokuussa. Kaikkia liittoutuneiden sotilaita ei kuitenkaan kotiutettu, sillä monin paikoin kansallismielisyys nosti päätään pitkän japanilaismiehityksen jälkeen. Jaavalla toimi aktiivinen sissiliike ja kun siihen yhdistää kenttähenkilöstön lakon ja julman japanilaisupseerin, tuloksena on melkoinen tarina. 

Huom: Vain muutama kappale saatavana. 260 s.

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
39,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy kesäkuussa.

19,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy kesäkuussa.

35,00 €

Viikinkiajan Suomeen sijoittuva huima seikkailukertomus juhlavana, kangaskantisena kirjana! Ilmestyy kesäkuussa

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos! Ilmestyy kesäkuussa.