Vakoojien Korkeajännitys – Vahvat verisiteet
Vakoojien Korkeajännitys – Vahvat verisiteet

Vakoojien Korkeajännitys – Vahvat verisiteet

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
7,95 €

Neljä ronskia sotaseikkailua. Kotirintaman sankarit, Vahvat verisiteet, Koodinimi”Harakka” ja Pitkä jännitys.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

KOTIRINTAMAN SANKARIT: Saksalaislentäjä Hermann Brandtin kone ammuttiin alas Englannin yllä ja hän päätyi oudon mieskaksikon käsiin. Miehet halusivat, että Brandt toimisi viestinviejänä saksalaisille ja kertoisi, että Britanniassa oli paljon natsimielisiä, jotka olisivat valmiina auttamaan tulevassa miehityksessä. 

VAHVAT VERISITEET: Ankea tilanne pakotti Lisa Fischerin äidin viemään tyttärensä turvaan fanaattiselta saksalaiselta diplomaattimieheltään. Lisa varttui Britanniassa, liittyi brittiarmeijaan ja kouluttautui vakoojaksi. Vuonna 1943 hän kohtasi lähisukulaisensa uudelleen, nyt uudessa roolissaan ja nimellä Lisa Fisher. 

KOODINIMI "HARAKKA": Kapteeni Eric Brunt toimi salaisena agenttina. Hänen koodinimenään oli "Harakka" koska hän onnistui poimimaan viholliselta tärkeitä tietoja ja pyrähtämään pakoon kuin kyseinen lintu konsanaan. Erään kerran Bruntia noutamaan tullut torpedovene tuhottiin ja hän jäi oman onnensa nojaan miehitettyyn Ranskaan.

PITKÄ JÄLJITYS: Ratsupoliisit Drew Fraser ja Ross McKinley olivat työtovereita ja ystävyksiä, mutta kun Drew liittyi Kanadan armeijaan, Ross jäi jatkamaan poliisin työtä. Ei aikaakaan, kun hän joutui jäljittämään saksalaisvakoojia, jotka järjestivät sabotaaseja ja räjäyttivät sota-materiaalia kuljettavia junia.

Huom: Vain muutama kappale saatavana. 260 s.

 

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
39,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy elokuussa.

19,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy elokuussa.

35,00 €

Viikinkiajan Suomeen sijoittuva huima seikkailukertomus juhlavana, kangaskantisena kirjana! Ilmestyy kesäkuussa

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos!