Korkeajännitys 2017/08 – Varastettu pommikone
Korkeajännitys 2017/08 – Varastettu pommikone

Korkeajännitys 2017/08 – Varastettu pommikone

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
7,95 €
Sisältää alv. 10 %

Neljä ronskia sotaseikkailua. Kommandon kosto, Verilöyly Malaijilla, Varastettu pommikone ja Kasakoiden kosto.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

KOMMANDON KOSTO: Alikersantti Bruce Newell harvensi saksalaisten rivejä natsien miehittämässä Ranskassa kaukana omien linjojen takana. Newellin varsinainen aikomus oli henkilökohtainen kosto – häikäilemätön SS-majuri Erich Benzler oli murhannut hänen ystävänsä, kun liittoutuneiden joukot perääntyivät DunkerQuessa.

VERILÖYLY MALAIJALLA: Liittoutuneiden joukot olivat ahtaalla japanilaisia vastaan Malaijalla vuonna 1941. Sodankäyntiin toi oman verisen lisäsävynsä viattomien siviilien teurastus. Sotamies Josh Combe sai tehtävän suojata verilöylyn traumatisoimaa poikaa pakomatkalla kohti turvallista maaperää.

VARASTETTU POMMIKONE: Tom Cornish oli Spitfire-lentäjä, hänen veljensä Mike lensi Lancaster-pommikonetta. Tom ei hitaitten järkäleitten lentämistä arvostanut ja antoi sen kuulua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Sitten hän sai veljeään kutsun pommituslennolle ja päätyi melkoiseen myllytykseen.

KASAKOIDEN KOSTO: Vankikommandojen seikkailut olivat johtaneet itärintamalle ja tiete-kin suuriin vaaroihin, salamyhkäiseen juonitteluun, johon liittyi neuvostoliittolainen petturi ja häikäilemätön, sodan kulun muuttava salamurhasuunnitelma. Sotkua hämmensi myös joukko rämäpäisiä kasakoita.

Huom: Vain muutama kappale saatavana. 260 s.

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
20,00 €

Strippisarjakuva oikeistohipeistä, bisnespöhinästä ja toksisesta positiivisuudesta. Ilmestyy maaliskuussa.

14,00 €

Sympaattinen opaskertomus koti- ja palstaviljelystä kaupunkilaisille.

32,95 €

Kertomus Hitlerin hallitsemassa Euroopassa, jossa natsit ovat kissoja ja juutalaiset hiiriä. Ilmestyy toukokuussa.