Korkeajännitys-kirja 1: Uljaimmat britti-urhot

Egmont
29,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Uljaimmat brittiurhot on muhkea valikoima Korkkarin historian parasta taistelutoimintaa.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää
Tuotenumero 952-233-583-8

Kiinnostus sotahistoriaan on jo useamman sukupolven ajan herännyt Korkeajännityksen sarjakuvien myötä. Nyt käsillä on vihdoin kaikkien aikojen karskein kooste Commando-lehdestä suomennettuja II maailmansodan seikkailuja monilla rintamilla kahakoineiden brittien rinnalla.

Uljaimmat brittiurhot on muhkea valikoima lehden historian parasta taistelutoimintaa. Parhaan toimintatehon maksimoi jättikirjan neljännestä suurempi sivukoko. 

Tarinat on poiminut Commandossa yli 40 vuotta vaikuttanut George Low, joka tuntee arkistot ja tekijät paremmin kuin kukaan muu. Hän on valikoinut käsikirjoittajien ja piirrostaiteilijoiden mielenkiintoisimmat ja mukaansa tempaavimmat sotaseikkailut taistelukonelaivueista iskupartioihin, laivaston miehistä laskuvarjojääkäreihin, Burman viidakosta aina Afrikan vuorille saakka. Kirjan tarinat: Tykkitulta vuorilta, Harvat mutta urheat, Uljas onnensapel, Viidakon aaveet, Takatornin tiikeri, Balkanin iskujoukko, Mahtava kääpiö, VLR – Pitkän kantaman pyssy, Taivaan kiirastulet, Taistellen kohti omia linjoja, Peloton Freddy ja Tiukkoja tilanteita riittämiin.

Uljaimmat brittiurhot on monipuolinen kimara jännittäviä kuvauksia siitä, kuinka tavallisista brittikavereista kehkeytyi vertaansa vailla olevia sankareita. 784 s.