Kramppeja ja nyrjähdyksiä – Parempaa elämää
Kramppeja ja nyrjähdyksiä – Parempaa elämää Kramppeja ja nyrjähdyksiä – Parempaa elämää Kramppeja ja nyrjähdyksiä – Parempaa elämää

Kramppeja ja nyrjähdyksiä – Parempaa elämää

Arktinen Banaani
10,00 €
18,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Kramppien tutut henkilöt kilvoittelevat kohti parempaa elämää.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 952-270-015-5

Kallio Pauli – Nuutinen Christer

Kramppeja ja nyrjähdyksiä on klassikko, yli 20 vuotta jatkunut nasevan aidosti kirjoitettu ja taidokkaan rennosti piirretty jatkokertomus.

Kramppien tutut henkilöt kilvoittelevat kohti parempaa elämää. Samalla he parantavat maailmaa sen minkä omilta kiireiltään ehtivät.

Tanja osallistuu mielenosoituksiin ja murehtii dementiaa sairastavan äitinsä hoitoa. Puoliso Risto pyrkii elättämään itsensä musiikillaan vaikka taiteelliset ja taloudelliset tavoitteet kohtaavat harvakseltaan. Pariskunnan ikuisuusprojekti on oman jälkeläisen hankkiminen. Kaikki kestää, eikä Tanjaa ilahduta sekään, että Riston pestaa bändinsä laulajaksi voimakaskeuhkoisen diivan, Sugar Janen.

Esko pohtii, miksi Anniina lähti eikä apua löydy sen paremmin terapiasta kuin Riston kanssa ruotimisestakaan. Uudet tuulet alkavat puhaltaa, kun Aino antaa yllätyslahjan. Nähtäväksi jää, avaako fyysis-filosofinen harrastus Eskon elämänpolkuun uusia haaroja. 64 s.