Musta aukko
Musta aukko Musta aukko Musta aukko Musta aukko

Musta aukko

Like
Tuotetta rajoitettu erä.
13,00 €
26,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Joukko nuoria viettää aikaansa lorvailemalla 1970-luvun Seattlessa. Siiten alkavat murhat.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 952-471-892-9

Burns Charles

Sitten alkavat murhat. Joukko elämäänsä sisältöä etsiviä nuoria viettää aikaansa lorvailemalla ja päätään sekoittamalla 1970-luvun Seattlessa.

Aika kuluu leppoisasti, kunnes nuorten joukossa alkaa levitä tauti, joka muuttaa tartunnan saaneet friikeiksi. Paiseet kasvoilla, haavaumat ja rintaan kasvanut, voihkiva suu ovat ulkoisia oireita tästä teinirutosta. Tartunnan saaneet erakoituvat ja muuttavat metsään asumaan. Ja sitten alkavat murhat.

Burnsin piirrosjälki on lähellä perinteistä kauhusarjakuvaa, mutta hän luo oman tyylinsä jossa nuorten maailma tiivistyy pieneksi ja koko ajan uhkaavammaksi. Painajaismaiset hetket ja hallusinaatiojaksot ovat upeaa graafista taidetta. Kuvien varjoisat ja tummat visiot luovat vahvasti oman maailmansa. Kuvista tunnistaa helposti amerikkalaisen nuoren stereotyypin, jonka hapuilut viinan, huumeiden ja seksin parissa tuntuvat uskottavilta.

Burns itse luonnehtii tarinoitaan kauhukertomuksiksi joiden lähtökohtana on fyysisen kauhun sijaan ihmismielessä piilevä kauhu. 364 s.

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä.