Täällähän lentää lyijyä! – Kaikki Tex Willeristä PINTAVIALLISIA

Jalava
Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Kirja kokoaa yksien kansien väliin kaiken olennaisen tästä legendaarisesta lännen sarjakuvasankarista. Huom: pintaviallisia.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 951-887-467-9

Viitala Janne

Tieto- ja triviakirja Tex-sarjakuvista. Täällähän lentää lyijyä! kokoaa yksien kansien väliin kaiken olennaisen tästä legendaarisesta lännen sarjakuvasankarista, joka ratkaisee ongelmansa tehokkaasti kuudestilaukeavallaan.

Kirja paneutuu sarjakuvissa seikkailleisiin hahmoihin, sarjakuvan käsikirjoittajien ja kuvittajien vuosien saatossa laajaksi kasvaneeseen joukkoon ja lehden julkaisuhistoriaan Suomessa ja maailmalla.

Mukana on myös monenlaista tilastotietoa: montako kertaa Carsonin päästä on ammuttu hattu, kuinka usein Tex on tarjonnut koko saluunalle kierroksen ja monestiko Texin alta on ammuttu hevonen?

Tex Willer on Italian suosituin sarja kuva, joka syntyi vuonna 1948 käsikirjoittaja Giovanni Luigi Bonellin ja taiteilija Aurelio Galleppinin yhteistyönä. Suomessa lehti alkoi ilmestyä jo vuonna 1953, ja tätä nykyä Tex Willer -lehtiä ja -albumeja ilmestyy Suomessa parikymmentä kappaletta vuodessa.

Janne Viitala on pitkän linjan Tex Willer -harrastaja, joka on aiemmin kirjoittanut Willer-historiikin Hornan kekäleet, sanoi Tex Willer (2003). 295 s.

Kirjan painos on loppu. Jäljellä on vain yksi lievästi pintaviallinen kappale. Kannessa on tahroja ja pieniä taitoksia.