Viivi – taskukirja
Viivi – taskukirja Viivi – taskukirja

Viivi – taskukirja

Arktinen Banaani
Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €
15,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Sian ei ole hyvä olla yksin.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 952-270-107-6

Tuomola Juba 

Sian ei ole hyvä olla yksin. Se(hän) tarvitsee rinnalleen ihmistä,Viiviä. Viivi on valtakunnan tunnetuimpia ikinuoria naisia. Hänelle vetää vertansa vain Aira Samulin, joka tosin on helpottanut elämäänsä estämällä sikoja asettumasta taloksi Hyrsylän mutkaan. 

Viivin nimi mainitaan Juban Viivi ja Wagner -sarjassa ensimmäisenä ja häntä ensimmäiseksi tarvitaan, kun sikailu ei suju toivotulla tavalla. Viivi ei kuitenkaan ole vain sankarisian kiehtovuutta korostava vastapari, vaikka usein joutuukin järjestystä estottomalle possulleen pitämään. 

Aktiivinen ja itsenäinen Viivi on kaikkea muuta kuin jäykkä persoona! Pasifismistaan huolimatta hän lähtee oitis panssarivaunuajelulle parkkipaikkaa valtaamaan. Ja kukapa muu lähtisi sian kanssa kilpaa laskemaan ylenantojätöksiä aamuöiseltä kadulta? 

Viivin omassa kirjassa on 16 joka nykyviivistä kertovaa lukua, joihin kumppaninkaan ei ole viisasta suhtautua piittaamattomasti. Strippihakemisto helpottaa aiheisiin palaamista ja varmistaa, ettei oivalluksen ilo pääse lukijalta missään vaiheessa katoamaan. 204 s.

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä.