Teräsmies – Miehet terästä
Teräsmies – Miehet terästä Teräsmies – Miehet terästä Teräsmies – Miehet terästä

Teräsmies – Miehet terästä

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
32,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Tajunnan räjäyttävässä tarinassa Teräsmies saa vastaansa Lex Luthorin sekä avaruuden painajaisen, Brainiacin.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Tuotenumero 952-233-695-8

Morrison Grant – Morales Rags Morales – Kubert Andy

Ylistetty käsikirjoittaja Grant Morrison esittelee oman tulkintansa Teräsmiehen alkuvaiheista. Miten Smallvillen pojasta kasvoi maailman suurin supersankari?

Hänellä on uskomattomat voimat, joiden rajoja hän on vasta ryhtynyt kokeilemaan. Menneisyys on hänelle täydellinen arvoitus. Häntä ohjaa maalaispojan horjumaton käsitys oikeasta ja väärästä. Pahuutta vastaan käy farkkuihin ja t-paitaan sonnustautunut oikeuden esitaistelija: Teräsmies!

Mutta pelon kätyrit käyvät vastaiskuun. Nerokas liikemies Lex Luthor aikoo ratkaista muukalaissankarin salaisuuden keinolla millä hyvänsä. Järkyttynyt armeija valmistautuu hyödyntämään omaa superasettaan, joka on suunniteltu kukistamaan Kryptonin viimeinen poika. Ja tähtien takaa saapuu mekaaninen hirviö tuhoamaan kadotetun onnelan viimeisen edustajan, ennen kuin tämä ehtii perustaa uuden utopian maapallolle.

Käsikirjoittajanero Grant Morrison esitteli viime vuonna kirjassa Teräsmies täydellisen vision teräksisen sankarin viimeisestä seikkailusta. Nyt hän luo samalla pieteetiillä ainutlaatuisen, raikkaan tulkinnan maailman suurimman supersankarin alkuvaiheista. Kuvittajat Rags Morales ja Andy Kubert herättävät kosmiset visiot henkiin jännittävästi ja tyylikkäästi. Nelivärinen. Kovakantinen. 240 s.

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappele jäljellä.