Oikeuden puolustajat 1

Egmont
19,95 €
29,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Ihmiskunta suhtautuu kokemattomiin oikeuden puolustajiin epäluuloisesti.

Toimitusaika 3 - 7 työpäivää
Tuotenumero 952-233-700-9

Johns Geoff – Lee Jim

Maailma yrittää totutella uuteen ilmiöön: supersankareihin. Ihmiskunta suhtautuu kuitenkin näihin kokemattomiin oikeuden puolustajiin epäluuloisesti. Yksinäinen naamiokostaja Batman on törmännyt pahuuteen, joka uhkaa tuhota planeettamme. Koska viittaritari ei kykene torjumaan näin suurta uhkaa yksin, hänen on opittava luottamaan avaruusolentoon, purppuraiseen kiitäjään, sattumalta sankariksi muuttuneeseen teiniin, tähtien väliseen poliisiin, amatsoniprinsessaan sekä merenalaiseen monarkkiin. Kykenevätkö Teräsmies, Salama, Kyborgi, Vihreä Lyhty, Ihmenainen ja Vesimies unohtamaan erimielisyytensä ja pelastamaan yhdessä maailman? Vai tuhoavatko he vain toinen toisensa.

Supersuositut tekijät Geoff Johns (Vihreä Lyhty) ja Jim Lee (Batman & Robin) esittelevät modernin ja mukaansa tempaavan kertomuksen maailman suurimmista sankareista ja näiden ensikohtaamisesta. Kuten aina, Leen kuvitus on silmiähivelevää, ja lisäksi kirja sisältää runsaasti oheismateriaalia, mm. vaihtoehtoisia kansia ja hahmoesittelyjä.

Batman, Teräsmies, Vihreä Lyhty, Salama, Ihmenainen, Vesimies ja Kyborgi yhdistävät voimansa puolustaakseen maailmaa hirvittävän Darkseidin hyökkäykseltä. Geoff Johnsin vauhdikkaan tarina on kuvittanut suosikkipiirtäjä Jim Lee (mm. Ryhmä-X, Batman). Nelivärinen. Kovakantinen. 192 s.