Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä
Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä

Haikaralaivue 5: Miraget Välimerellä

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
16,95 €
Sisältää alv. 10 %

Lentäjä-ässät joutuvat tällä kertaa tositoimiin Välimeren rannikolla.

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Tuotenumero 952-233-687-3

Charlier Jean-Michel – Uderzo Albert

Charlierin (Punaparta) ja Uderzon (Asterix) vauhdikas ja taidokkaasti toteutettu sarja kahdesta lentäjä-ässästä jatkuu, tällä kertaa sankarit joutuvat tositoimiin Välimeren rannikolla. Luvassa jälleen hienoa kuvitusta, uljaita ilmataisteluita sekä hersyvää huumoria.

Kylmän sodan maisemiin sijoittuva lentosarja on saavuttanut suuren suosion myös Suomessa. Lentäjäsankarimme Michel Tanguy ja Ernest Laverdure pääsevät tällä kertaa ulkomaankomennukselle: heidän tehtävänään on esitellä Mirage IIIC -yliäänihävittäjiensä suorituskykyä Israelin valtiolle. Kauppaneuvottelujen tulokset riippuvat siitä, kuinka vakuuttavasti ranskalaisten taitolentoryhmä saa todistetuksi lentokoneensa ylivertaisuuden kaikissa olosuhteissa.

Lentokoneteollisuuden kilpailu ei ole aina reilua peliä, nyt vastassa oleva Maxwellin tehdas pyrkii parhaansa mukaan lyömään kapuloita ranskalaisten rattaisiin, jotta saisi oman tuotteensa voittamaan tarjouskisan. Kansainväliset suhteet ja suuret rahasummat ovat pelissä, kun lentokoneita esitellään arvovaltaisille kauppaneuvottelijoille ja ilmailun asiantuntijoille. Nelivärinen. 48 s. 

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä.

Samankaltaiset tuotteet
Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
20,00 €

Strippisarjakuva oikeistohipeistä, bisnespöhinästä ja toksisesta positiivisuudesta.

14,00 €

Sympaattinen opaskertomus koti- ja palstaviljelystä kaupunkilaisille.

32,95 €

Kertomus Hitlerin hallitsemassa Euroopassa, jossa natsit ovat kissoja ja juutalaiset hiiriä. Ilmestyy toukokuussa.