Vartijat ennen: Koomikko ja Rorschach
Vartijat ennen: Koomikko ja Rorschach Vartijat ennen: Koomikko ja Rorschach

Vartijat ennen: Koomikko ja Rorschach

Egmont
Tuotetta rajoitettu erä.
24,95 €
32,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Häiriintynyt Walter Kovacs jakaa oman käden oikeutta huumekauppiaille ja gangstereille.

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Tuotenumero 952-233-702-3

Jones J.G. – Azzarello Brian – Bermejo Lee

Rankasta Jokeri-albumista tuttu Azzarello ottaa käsittelyyn Vartijoiden kovimmat hahmot. Koomikon uraa luodataan Vietnamia ja Kennedyjä myöten, ja Rorschach ratkoo rikoksia Taksikuskin henkeen 1970-luvun New Yorkissa.

Lähes kolmekymmentä vuotta Alan Mooren ja Dave Gibbonsin luoman käänteentekevän sarjakuvakirjan visiot ovat kiehtoneet lukijoiden mieltä ja herättäneet kysymyksiä päähenkilöiden taustoista. Nyt huipputason sarjakuvatekijät ovat päässeet esittämään oman tulkintansa siitä, millainen maailma oli ennen Vartijoita.

Tämä kirja pitää sisällään kaksi tarinaa kehutun Brian Azzarellon (mm. Jokeri, 100 Bullets) Vartijoiden maailmasta.

J.G. Jonesin piirtämä Koomikko johdattaa lukijan kylmän sodan ajan poliittisiin kiemuroihin. Edward Blaken hirtehinen supersankarihahmo on koko uransa ajan tasapainotellut oikeuden ja laittomuuden välimaastossa, mutta kuinka syvälle ystävyys Kennedyn veljesten ja sotaretki Vietnamin viidakoihin Koomikon lopulta vie?

Lee Bermejon taiteilema Rorschach sijoittuu 1970-luvun New Yorkiin, jossa häiriintynyt Walter Kovacs jakaa oman käden oikeutta huumekauppiaille ja gangstereille. Samaan aikaan kaupunkia piinaa Bardiksi nimetty sarjamurhaaja, joka koristelee uhrinsa runonpätkillä. Helleaalto ja sähkökatkot taustoittavat ankaraa tarinaa, ja väkivaltaiselta loppuratkaisulta tuskin voidaan välttyä... Nelivärinen. Kovakantinen. 256 s.

Huom: Painos loppumassa. Vain yksi kappale jäljellä

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
15,95 €

Walter on onnistunut kuvaamaan taivaalla vilkkuvia salaperäisiä valoja. Onko kyseessä lentävä lautanen? Ilmestyy tammikuussa.

0,00 €

Hyytävä sarjakuvaseikkailu suomalaisilla korpimailla. Ilmestyy tammikuussa.

0,00 €

Vanhat ystävykset pestataan samaan projektiin. Kaikki muuttuu. Ilmestyy tammikuussa.