Madonreikiä
Madonreikiä Madonreikiä Madonreikiä

Madonreikiä

Like
10,00 €
19,90 €
Sisältää alv. 10.00 %

Planeetta Z:llä elää tutunoloisia eläimiä ja kasveja, jotka ovat kaukaa söpöjä mutta läheltä inhimillisiä julmine päähänpistoineen.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Tuotenumero 952-01-0951-6

Björklund Maria

Avaran luonnon fantastiset ulottuvuudet. Planeetta Z:llä elää tutunoloisia eläimiä ja kasveja, jotka ovat kaukaa söpöjä mutta läheltä kumman inhimillisiä julmine päähänpistoineen. Osa tämän tarinan hahmoista syntyi jo Nyt-liitteessäkin ilmestyneissä strippisarjoissa, mutta nyt pääsemme seuraamaan planeetan elämää kokopitkässä tarinassa. Villeinä ja elävinä hehkuvat värit houkuttelevat mukaan olioiden muodonmuutoksiin ja jopa salaperäiseen ulottuvuusaukkoon.

Maria Björklund (s. 1970) on helsinkiläinen sarjakuvapiirtäjä, animaationtekijä ja kuvittaja. Hänen tunnetuimpia sarjakuviaan ovat Planeetta Z sekä useissa lehdissä julkaistu, kaksi kertaa albumiksikin koottu Kaksin. Sarjakuvan alalla Björklund on osallistunut lukuisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin eri maissa. Hänen animaatioitaan on nähty sekä televisiossa että ympäri maailmaa festivaaleilla. Yksi viimeisimpiä animaatiotöitä on galleriainstallaatio Kihi-Kuhi, joka on tähän mennessä kiertänyt taidemuseoissa ja -gallerioissa -Berliinissä, Turussa, Porissa, Tampereella ja Keravalla. Nelivärinen. 120 s.

Samankaltaiset tuotteet
-44.44%
Kaksin – Rakkautta ilmassa
10,00 € 18,00 €