Valerianin joulu-ALE-paketti
Valerianin joulu-ALE-paketti

Valerianin joulu-ALE-paketti

Jalava
0,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Avaruusagentti Valerianin seikkailuja jouluiseen tarjoushintaan. Ruksaa haluamasi albumit.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun tai niin kauan kuin julkaisuja riittää. Varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

 • Avaruusagentti Valerian: Brooklynista kosmokseen (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Pariisista Kassiopeiaan -albumista alkanut seikkailu jatkuu. Avaruusagentit ovat saaneet selville, että oudot tapahtumat vuoden 1980 Ranskassa liittyvät neljään peruselementtiin: maahan, tuleen, veteen ja ilmaan. Samaan aikaan Zomukin planeetalla – avaruuden kaatopaikalla – neljälle elementille omistettu pyhättö on ryöstetty. 48 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 20,00)
 • Avaruusagentti Valerian: Pariisista Kassiopeiaan (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Vuoden 1980 Ranskassa sattuu outoja asioita, jotka herättävät levottomuutta Galaxityssä. Valerian on paikalla selvittämässä tapahtumia. Samaan aikaan Laureline matkustaa Kassiopeian tähdistöön johtolangan perässä. Tarina jatkuu albumissa Brooklynista Kosmokseen. 48 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 20,00)
 • Avaruusagentti Valerian: Isännän linnut (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Valerian ja Laureline haaksirikkoutuvat jääden vangeiksi salaperäiselle asteroidille, jota hallitsee salaperäinen Isäntä. Mielenviejälinnut pitävät kurissa vankeja, jotka käyttävät kaiken aikansa kerätäkseen Isännälle ruokaa. Valerian organisoi vankien kapinan vapauttaakseen heidät Isännän julmasta ikeestä. 48 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 20,00)
 • Avaruusagentti Valerian: Väärennetty maailma (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Valerian keinotekoisessa menneisyydessä. Vierailu ensimmäisessä maailmansodassa on koitua avaruusagentti Valerianin kohtaloksi... 52 s. Pakettihintaa 7,50 (Norm. 20,00)
 • Avaruusagentti Valerian: Surullinen planeetta (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Neljä aikaisemmin albumeissa julkaisematonta Valerian-tarinaa ja yksi kokonaan suomentamattoman tarinan. Albumin yhteensä seitsemän tarinaa julkaistiin Ranskassa alun perin 1970-luvun taitteessa Super Pocket Pilote -taskukirjoissa. Valerianin alkuvaiheista kertovissa seikkailuissa tekijät kokeilevat juonikuvioita, luovat henkilöhahmoja ja leikittelevät aika-avaruuden paradokseilla. 128 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 28,80)
 • Avaruusagentti Valerian: Tuhannen planeetan valtakunta (Christin Pierre – Mezieres Jean-Claude)
  - Kaukaisessa galaksissa on suurenmoinen Syrte, Tuhannen planeetan valtakunnan keskus ja kukoistava kauppakaupunki, jossa myydään ihmeellisiä tuotteita kaikkialta aurinkokunnasta. Syrtellä ei ole keksitty aikamatkustamisen taitoa, joten avaruusagentit Valerian ja Laureline ovat ensimmäiset, jotka ovat saaneet Maasta yhteyden tähän korkeaan kulttuuriin ja matkustavat tutkimaan sitä. 56 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 23,50)

Alla näet tarjoustuotteiden kansikuvat sekä normaalihinnan ja ale-hinnan, jolla myymme tuotetta yksittäiskappaleina tilattuna.
- Pakettitilauksella säästät huomattavan summan rahaa!
- Kansikuvaa klikkaamalla löydät tuotteesta tarkemman esittelyn.