Ankardon joulu-ALE-paketti
Ankardon joulu-ALE-paketti

Ankardon joulu-ALE-paketti

Jalava
0,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Yksityisetsivä Ankardon seikkailuja jouluiseen tarjoushintaan. Ruksaa haluamasi albumit.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun tai niin kauan kuin julkaisuja riittää. Varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

 • Ankardo: Ankkavanhus ja meri (Sokal)
  - Ankardon on vahdittava parin viikon ajan sisarenpoikaansa Marcelia. Poika on innostunut ylikaupallisesta ja tuotteistetusta piirroshahmokalasta, joka kuuluu uhanalaiseen punapilkullisten meriahventen lajiin. Trooppisella Koudouland-saarella, kyseisen kalalajin kotialueella, tunnetun belgamburgilaisen kiinteistömogulin vaimo kaapataan. Ankardo lähetetään – pieni Marcel mukanaan – paikalle ratkaisemaan törkyistä tapausta. 48 s. Pakettihinta 6,00 (Norm. 21,70)
 • Ankardo: Houkutuslintu (Sokal)
  - Työmatkallaan Brysseliin Belgamburgin kulttuuriministeri törmää hemaisevaan naiseen, jonka auto on hajonnut, ja ottaa tämän kyytiin. Nainen on kuitenkin houkutuslintu, jonka tehtävänä on johtaa naisiin menevä ministeri ansaan. Kun talvikeli yllättää autoilijat ja ministerin matka keskeytyy, suunnitelmat menevät uusiksi. Operaatiota valvoo omaan epämääräiseen tapaansa tarkastaja Ankardo. 48 s. Pakettihinta 6,00 (Norm. 20,20)
 • Ankardo: Kuolema järvellä (Sokal)
  - Aiemmin ainoastaan veropakolaisten suosimaan maahan on alkanut tulvia laittomia rajanylittäjiä Belgiasta. Kuvaan astuu eläkkeelle jäänyt komisario Garenni, joka on saanut äkillisen komennuksen järvipoliisin johtoon. Sataman kapakasta hän löytää vanhan apurinsa Ankardon, jolla on tutkittavanaan nuoren, muistinsa menettäneen naisen tapaus. Ainut johtolanka on kultainen kalvosinnappi, johon on kuvattu belgamburgilainen aatelisvaakuna. 48 s. Pakettihinta 6,00 (Norm. 22,00)
 • Ankardo: Vihreäsilmäinen kuolema (Sokal)
  - Kun Ankardon vanha ystävä komisario Garenni saa surmansa hämärissä olosuhteissa, vainajan hehkeä poliisitytär Angela värvää Ankardon selvittämään asiaa. Pettämättömällä vainullaan Ankardo saa selville, että Garenni oli hölmöyttään sotkeutunut hämärähommiin. Poliittinen myllerrys kietoutuu Garennin kohtaloon eriskummallisin tavoin. 48 s. Pakettihinta 6,00 (Norm. 23,50)

Alla näet tarjoustuotteiden kansikuvat sekä normaalihinnan ja ale-hinnan, jolla myymme tuotetta yksittäiskappaleina tilattuna.
- Pakettitilauksella säästät huomattavan summan rahaa!
- Kansikuvaa klikkaamalla löydät tuotteesta tarkemman esittelyn.