Corto Maltesen joulu-ALE-paketti
Corto Maltesen joulu-ALE-paketti

Corto Maltesen joulu-ALE-paketti

Jalava
0,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Corto Maltese -sarjakuvakirjoja jouluiseen tarjoushintaan. Ruksaa haluamasi teokset.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun tai niin kauan kuin julkaisuja riittää. Varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

 • Corto Maltese: Ekvatoria (Canales Juan Díaz – Pellejero Rubén)
  - Vuosi 1911. Venetsian ja päiväntasaajan Afrikan välillä matkaava Corto Maltese etsii mystistä, ristiretkiltä tuotua taianomaista peiliä. Matkansa varrella hän tapaa menevän toimittajan Aidan, kadonnutta isäänsä etsivän tutkimusmatkailijan Feridan sekä entisen orjan Afran – kolme naista, joiden kohtalot täydentävät toisiaan erikoisella tavalla. 76 s. Pakettihinta 20,00 (Norm. 32,00)
 • Corto Maltese: Karibialainen sarja (Pratt Hugo)
  - Corto Maltese ja hänen ystävänsä lähtevät vaiheikkaalle matkalle, mammonan ja magian jäljille, kohti Brasiliaa. Edessä on uusia aarteita ja uusia maailmoja, ja laivan nimi on Dreaming boy. Albumi sisältää tarinat Tristan Bantamin salaisuus, Tapaaminen Bahiassa ja Tarkan Laukauksen samba, jotka ilmestyvät nyt ensi kertaa suomeksi nelivärisinä. 94 s. Pakettihinta 20,00 (Norm 32,50)
 • Corto Maltese: Keskiyön auringon alla (Canales Juan Diaz – Pellejero Rubén)
  - Kaksikymmentä vuotta Hugo Prattin kuoltua Corto Maltese palaa. Vuonna 1995 menehtynyt Hugo Pratt toivoi, että hänen sankarinsa ei kuolisi hänen mukanaan. Prattin toive täyttyy viimein: uudessa albumissa Corto Maltese taivaltaa Yhdysvaltain ja Kanadan lumisten erämaiden halki viedäkseen ystävänsä Jack Londonin viestin tämän nuoruudenrakastetulle. 82 s. Pakettihinta 15,00 (Norm. 32,50)
 • Corto Maltese: Mysteerien laguunit (Pratt Hugo)
  - Orinocon jokisuistosta Venezuelasta Perun kautta Venetsiaan ja Montenegroon. Kaiken takana on muinainen fransiskaanimunkin ihoon piirretty kartta, joka näyttää tien Cíbolan kultakaupunkeihin. Corto Maltese matkaa kulta-aarteen jäljillä ja seikkailee sademetsissä, ensimmäisen maailmansodan taisteluissa ja unien ja näkyjen maailmassa. Sisältää tarinat Suloisten unten laguuni, Tarinoita ja isoisiä, Itäisen ikkunan enkeli ja Mammonan lipun alla. 110 s. Pakettihinta 15,00 (Norm. 32,50)
 • Corto Maltese: Suolaisen meren balladi (Pratt Hugo)
  - Eletään I maailmansodan alun aikoja, kun eteläisellä Tyynellämerellä purjehtiva laiva poimii merestä lauttaan sidotun miehen. Pelastaja on pahamaineinen merirosvo Rasputin, pelastettu puolestaan miehistön kapinan jälkeen mereen heitetty Corto Maltese, joka näin astuu maailmankirjallisuuden näyttämölle. Aluksella ovat myös nuoret Cain ja Pandora Groovesnore. Alkaa unohtumaton meriseikkailu, jossa osansa on niin saksalaisilla tykkimiehillä, salaperäisillä palmusaarilla kuin kannibaaliheimoilla. 192 s. Pakettihinta 15,00 (Norm. 39,20)

Alla näet tarjoustuotteiden kansikuvat sekä normaalihinnan ja ale-hinnan, jolla myymme tuotetta yksittäiskappaleina tilattuna.
- Pakettitilauksella säästät huomattavan summan rahaa!
- Kansikuvaa klikkaamalla löydät tuotteesta tarkemman esittelyn.