Jalavan joulu-ALE-paketti
Jalavan joulu-ALE-paketti

Jalavan joulu-ALE-paketti

Jalava
0,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Jalava-kustantamon sarjakuvia jouluiseen tarjoushintaan. Ruksaa haluamasi albumit.

Tarjous on voimassa vuoden loppuun tai niin kauan kuin julkaisuja riittää. Varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

 • Bouncer 1: Kainin silmä (Boucq – Jodorowsky)
  - Kuolleet eivät kärsi. Käsipuolet kärsivät koko ikänsä. Nuori Seth löytää kanjonista muumioituneen ruumiin ja kaksi revolveria. Aseissa on kirous, ja Pandoran lipas aukeaa: epätoivoinen poika joutuu pakenemaan Barro Cityyn, yhteen Villin lännen pahamaineisimmista kaupungeista, ja etsimään Infierno-saluunan yksikätisen ovimiehen Bouncerin. 56 s. Pakettihinta 4,00 (Norm. 22,50)
 • Bouncer 2: Armottomien laupeus (Boucq – Jodorowsky)
  - Yksikätinen saluunan ovimies Bouncer kouluttaa veljenpoikaansa Sethiä pistoleroksi, jotta tämä voisi kostaa vanhempiensa murhan. Apunaan hänellä on oppi-isänsä Crazy Butterflyn opetukset ja tajuntaa laajentava, aisteja terästävä peyotl-kaktus. Kun Seth on valmis, he lähtevät vuorilta kaupunkiin odottamaan Raltonia, murhaajaa. 64 s. Pakettihinta 4,00 (Norm. 22,50)
 • Bouncer 3: Käärmeen oikeus (Boucq – Jodorowsky)
  - Harvinaisen onnenhetken jälkeen Bouncerin kohtalon vaaka painuu raskaasti epäonnen puolelle. Kun hän onnistuu suututtamaan alueen rikkaimman ja vaikutusvaltaisimman öykkärin, luvassa on ikävyyksiä – ja pian jo toinen ihminen kuolee käärmeen myrkkyyn. 60 s. Pakettihinta 8,50 (Norm. 22,50)
 • Bouncer 4: Pyövelin kosto (Boucq – Jodorowsky)
  - Puolustamalla vanhaa karjatilallista Bouncer nostattaa riistetyt maanomistajat tyrannia vastaan. Yllätyksiä on kuitenkin luvassa, kun samalla junalla kaupunkiin saapuu kolme kuolemanenkeliä sekä Bouncerin kurjan pestin jatkaja, Barro Cityn uusi pyöveli, joka ei ole sitä mitä on odotettu. Lisäksi Bouncerin menneisyydestä palaa unohdettu hahmo, ja vaiennetut muistot nousevat pintaan. 56 s. Pakettihinta 8,50 (Norm. 23,00)
 • Kirottu sota! 1914–1919 (Tardi – Verney)
  - Ensimmäisen maailmansodan historialliset tapahtumat kaikessa raadollisuudessaan. Kertojana on hyväntahtoinen ranskalainen sotilas, jonka sota kuljettaa verisistä taisteluista ja etulinjojen teurastuksesta juoksuhautojen synkkään ja lohduttomaan elämään. Dialogia ei käydä, vaan sotilas kuvaa omia ajatuksiaan ja tuntemuksiaan, joita sävyttävät pelko, pettymys ja ironia. Ensimmäinen osio käsittää vuodet 1914–1916 ja toinen vuodet 1917–1919. 136 s. Pakettihinta 5,00 (Norm 35,50)
 • Mies ja seikkailu, osa 2: Somalian mies (Pratt)
  - Ensimmäisen maailmansodan aikana luutnantti Robinson lähtee sotilaspartion kanssa etsimään kadonnutta brittiläisen siirtomaa-armeijan kapteenia. Jäljet johtavat Somalian puolelle, missä salaperäinen alkuasukasnoita tuo etsintään mystisen ulottuvuuden. Kun matka jatkuu Somalian aavikolla ja hiekkamyrsky nousee, alkaa tapahtua yhä kummallisempia asioita. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 22,00)
 • Mies ja seikkailu, osa 3: Sertãon mies (Pratt)
  - 1930-luvun Koillis-Brasiliassa santarmit jahtavat viimeisiä cangaçeiroja – ryöväreitä, jotka ovat pitäneet aluetta vallassaan vuosikymmeniä. Gringo Vargas ja hänen toverinsa petetään, ja hallituksen joukot lyövät heidät armottomasti. Kun candomblé-noita herättää murhatun Gringon henkiin, tämä lähtee kostamaan saadakseen ikuisen rauhan. 56 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 22,00)
 • Mies ja seikkailu, osa 4: Karibian mies (Pratt)
  - Karibianmeren aalloilla kohti Jamaikaa matkaa tanskalainen merimies Svend mukanaan rikas italialainen gangsteri tumman rakastajattarensa Bonbonin kanssa. Kun kapinallisjoukko yllättää seurueen ja he joutuvat panttivangeiksi, Svend huomaa joutuneensa keskelle tapahtumia, jotka pakottavat hänet luopumaan järkähtämättömästä tyyneydestään. 48 s. Pakettihinta 2,50 (Norm. 22,00)
 • Modesty Blaise: Hidas kuolema (O´Donnel – Romero – Enrique – Colvin)
  - Hidas kuolema sisältää neljä Modesty Blaise -seikkailua vuosilta 1982–1990. Nimitarinassa suurrikollisen leski jättää hänen miehensä vankilaan toimittaneen poliisin ja tämän tyttären Saharan autiomaan armoille. Ainoa, joka haistaa palaneen käryä, on poliisin vanha ystävä Modesty. 120 s. Pakettihinta 15,00 (Norm. 26,50)
 • Ranskalainen sarja – Myrsky kesäkuussa (Moynot)
  - Pariisissa syntyy kaaos, kun saksalaiset sotilaat vyöryvät maahan kesäkuussa 1940. Tuhansittain ihmisiä pyrkii pakoon lähestyvien joukkojen edestä, mutta liikkumista vaikeuttavat sotatila ja koko maahan leviävä paniikki. Vähän kerrassaan sivistyneen käytöksen, ystävällisyyden ja hyvinvoinnin tilalle astuu ihmisten omanvoitontavoittelu ja raadollinen halu pelastaa vain itsensä. 220 s. Pakettihinta 7,50 (Norm. 29,50)
 • Riutta (Hiltunen)
  - Retkikunta on matkalla kohti Marsia, mutta joutuukin tuntemattomalle avaruusriutalle. Astronautit saavat yhteyden täysin vieraaseen elämänmuotoon. Ymmärtävätkö he toisiaan ja pääseekö retkikunta enää takaisin maapallolle? 48 s. Pakettihinta 3,50 (Norm. 20,20)
 • Sarjatulta! Sota-ajan suomalaiset pilapiirrokset ja sarjakuvat (Hänninen – Karjalainen)
  - Miten suomalaiset sarjakuvien ja pilapiirrosten tekijät näkivät sotavuodet ja millaisia olivat sotaa käyvän kansan tunnelmat? Mukana on lähes parisataa kuvaa eri taiteilijoilta. Mm. Tove Jansson, Kari Suomalainen, Erkki Tantun Rymy-Eetu, Ami Hauhion Ismo Lento, Egon Meurosen Syöksypommittajat, Erkki Koponen, Asmo Alho ym. 176 s. Pakettihinta 5,00 (Norm. 37,50)

Alla näet tarjoustuotteiden kansikuvat sekä normaalihinnan ja ale-hinnan, jolla myymme tuotetta yksittäiskappaleina tilattuna.
- Pakettitilauksella säästät huomattavan summan rahaa!
- Kansikuvaa klikkaamalla löydät tuotteesta tarkemman esittelyn.