Fingerporin ruokakirja
Fingerporin ruokakirja Fingerporin ruokakirja Fingerporin ruokakirja

Fingerporin ruokakirja

Arktinen Banaani
12,00 €
19,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Fingerporin keittokirja tarjoilee herkkuja kahvila Aromin keittiöstä.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 952-270-164-5

Jarla Pertti –  Lehtopelto Jarkko – Valkeapää Ville – Westerlund Juuso

Rohkea, ennakkoluuloton ja suoraan sanottuna naurettava keittokirja tarjoilee herkkuja Fingerporista tutun kahvila Aromin keittiöstä. Fingerporin ruokakirjan toteuttaneella työryhmällä on vankka kokemus ravintolaelämästä tiskin molemmilta puolilta. Kaikki kirjan esittelemät ateriat eivät välttämättä tuo vettä kielelle, vaan kenties palan kurkkuun. Tästä huolimatta jokainen esitelty ruokalaji on testattu ääriolosuhteissa ja havaittu syömäkelpoiseksi. Mielikuvitus on saanut kiehua tasaisella lämmöllä, kun tiimi on pohtinut millä aineksilla ja eineksillä fingerporilaiset herkuttelevat. 

Sekatyöläinen Allan Kurmalle maistuvat tuunatut valmisruuat, erityisesti maatuska-lihapiirakka. Myös kahvilaemäntä Rivo-Riitta tuntee piirakat ja patonkiherkut perinpohjaisesti. Heimo Vesa rentouttaa kasvolihaksensa kätevällä lihanaamiolla. 

Tätä ruokakirjaa ei ole tarkoitettu tosikoille, vaan huumorintajuisille kotikokeille, jotka kaipaavat piristystä arkiseen annosten aherrukseen. Mukana runsas valokuva- ja piirroskuvitus. Kovakantinen. 128 s.