Modesty Blaise – Vihreä kobra
Modesty Blaise – Vihreä kobra Modesty Blaise – Vihreä kobra Modesty Blaise – Vihreä kobra

Modesty Blaise – Vihreä kobra

Jalava
20,00 €
26,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Neljä Modesty Blaise -seikkailua vuosilta 1979–1986.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Tuotenumero 951-887-510-2

O´Donnell Peter – Burns John – Colvin Neville

Vihreä kobra sisältää neljä Modesty Blaise -seikkailua vuosilta 1979–1986.

Albumin nimitarinassa Vihreä kobra -rikollisjärjestön johtaja Pandora kaappaa Englannin salaisen palvelun agentin. Pandora ei kuitenkaan onnistu vangitsemaan Modestya auttamaan agentin pehmittämi-sessä, ja tämä lähtee yhdessä Willien kanssa syrjäiselle saarelle pelastamaan agenttia.

Villisiassa rikollisliiga sieppaa Ranskan salaisen palvelun päällikön esittämättä hänestä mitään vaatimuksia. Modesty saa marokkolaisen selvänäkijän avulla vihjeen ja matkustaa Willien kanssa Korsikalle.

Kaksoisolento-tarinassa KGB kouluttaa Modestyn kaksoisolentoa, jonka on tarkoitus surmata Englannin salaisen palvelun päällikkö ja lavastaa näin Modesty syylliseksi. Tapahtumat huipentuvat golfkentälle, jossa Modesty ottaa mittaa kaksoisolennostaan.

Kuumies-tarinassa venäläiset aikovat herättää vanhan agenttinsa toimintaan, mutta hän ei haluakaan enää työskennellä isäntiensä laskuun. Kun venäläiset kaappaavat hänen tyttärensä, mukaan kuvioon tulee originelli Kuumies, joka sanoo olevansa yhteydessä ufoihin, ja Modestyn apua tarvitaan taas. 120 s.

 

 

Samankaltaiset tuotteet