Tex Willer: Kapinan liekkejä Kanadassa

Egmont
29,95 €
Sisältää alv. 10.00 %

Tex-jättikirjassa on lähes 800 sivua ja kolme kovaa seikkailua.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 952-233-913-3

Tex Willerin toiseen lähes 800-sivuiseen jättikirjaan on jälleen koottu parhaita tarinoita kaikkiaan kolmelta eri vuosikymmeneltä.

Avauksen Guido Nolitta ja Fernando Fusco. Kanadan itsenäistymistä brittien vallasta ajavat tahot yllyttävät alueen intiaaniheimot kapinaan valkoisia vastaan ja kahakassa on mukana myös rikollista valkoista ainesta, jotka Tex haluaa saattaa vastuuseen teoistaan. Aisaparina toimii ratsupoliisi Jim Brandon.

Seuraava seikkailu Aaveiden majatalo on hieman epätyypillinen, sillä se on tyylipuhdas suljetun tilan mysteeri. Tekijätiimi Claudio Nizzi – Guglielmo Letteri herkuttelee jopa kauhuelementeillä. Myrskyisen yön jälkeen öykkärimäinen herra Blackton katoaa ja jäljellä on vain verilammikko. Majatalon isäntä vetoaa kiroukseen, mutta Tex ja Kit ryhtyvät selvittämään josko mystisen katoamisen taustalla vaikuttaisivatkin maallisemmat tekijät.

Tiiliskiven päättävä Lain yläpuolella esittelee astetta persoonallisemman taiteilijan Victor De La Fuenten päästessä Nizzin käsikirjoituksen kimppuun. Naiskauneuttakin on tarjolla, jopa hieman tavallisesta poikkeavassa roolissa. Salaperäinen järjestö tuomitsee moraalittomia liikemiehiä ennenaikaiseen hautaan. 784 s.