Yhesti yhes yheksännes paikas
Yhesti yhes yheksännes paikas Yhesti yhes yheksännes paikas Yhesti yhes yheksännes paikas Yhesti yhes yheksännes paikas

Yhesti yhes yheksännes paikas

Suuri Kurpitsa
6,00 €
Sisältää alv. 10 %

Pienet suuret tapaukset sijoittuvat mm. humppakeikalle, kiinalaiseen ravintolaan, nakkikioskille, mummolaan ja uimarannalle.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 952-7160-06-0

Pirinen Ville

Ville Pirisen urbaaneja ja agraareja legendoja sarjakuvamuotoon saattava sarja saavuttaa jo yhdeksännen osansa. Tavallisen ihmiselämän poikkeuksellisista kummallisuuksista nimittäin riittää kerrottavaa. Tällä kertaa pienet suuret tapaukset sijoittuvat mm. humppakeikalle, kiinalaiseen ravintolaan, nakkikioskille, mummolaan ja uimarannalle. Draamaa repeytyy murtuvista luista ja pirskahtelevista eritteistä, mutta myös hiljainen tapahtumattomuus saattaa hiipiä tarinoiden keskipisteeksi.

Kiteellä 1973 syntynyt ja sittemmin Tampereelle juurtunut Ville Pirinen on suoltanut sarjakuvia, kuvataidetta ja musiikkia siitä lähtien, kun pystyi kätösillään tarttumaan luomistyön välineisiin. Yhesti? sarjan ohella hänen tunnetuin sarjakuvansa on Pauli Kallion käsikirjoittama Ornette Birks Makkonen. Muista albumeista mainitaan myös Kallion kanssa tehty Muddy Lee Makkonen heräsi tänä aamuna (2014) sekä soolotyöt Keskiyön dynamo (2014) ja Tärkeitä asioita (2011). Suomen Sarjakuvaseura palkitsi Pirisen Puupää -hatulla keväällä 2015. 48 s.


Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
39,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy elokuussa.

19,95 €

Tappava lumisade verhoaa Buenos Airesin vaippaansa. Ilmestyy elokuussa.

35,00 €

Viikinkiajan Suomeen sijoittuva huima seikkailukertomus juhlavana, kangaskantisena kirjana! Ilmestyy kesäkuussa

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos!