Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli
Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli

Sandman Deluxe-kirja 5 – Persoonapeli

RW-kustannus
32,95 €
Sisältää alv. 10 %

”... ja myrskyä he leikkaavat.” Persoonapeli tutkii ihmisten eri tilanteissa omaksumia peittäviä, usein pettäviäkin rooleja.

Toimitusaika 2 - 6 työpäivää
Tuotenumero 978-88-69718-03-8

Gaiman Neil

Ihaillut Coraline, Neverwhere, Mirrormask ja Unohdetut jumalat olisivat kenties riittäneet nostamaan Neil Gaimanin (s. 1960) yhdeksi vuosituhannen taitteen fantasian suurista äänistä. Merkitystä olisi korostanut, että aidon renessanssimiehen tavoin hän iskee tarinaa moneen mediaan painetusta sanasta kuunnelmien kautta elokuviin.

Gaiman oli kuitenkin ehtinyt jo 1980-luvun lopulla elvyttää DC Comicsin Sandman-hahmon. Myytit ja arkkityypit omaleimaisille ovalluksilleen naittamalla hän lunasti paikan samassa jatkumossa Homeroksen, Tolkienin ja ystävänsä Alan Mooren kanssa.

Sandman kulkee eri kulttuureissa eri nimillä kuten Morpheus ja Nukkumatti, mutta Gaimanin neronleimaus oli uudistaa koko viitekehys. Syntyi kollektiivisen alitajunnan läpitunkema Unten Valtakunta ja mystisten, jumaliakin vanhempien Ikuisten suku.

Tähän jatkuvassa muutoksen tilassa vellovaan maisemaan ja ambivalenttiin hahmogalleriaan kuljettaa Sandman-lehdet 32–37 niputtava Persoonapeli, joka nimensä mukaisesti tutkii ihmisten eri tilanteissa omaksumia peittäviä, usein pettäviäkin rooleja. Tarinakaari lukeutuu Gaimanin omiin suosikkeihin ja bonuksena kirjaan sisältyy upea Ikuiset-galleria. Kovakantinen. 216 s.

 

 

Lähiaikoina ilmestyvät uudet sarjakuvajulkaisut
29,95 €

Pimeän uhka, Kloonien hyökkäys ja Sithin kosto samoissa kansissa. Ilmestyy toukokuussa.

25,00 €

Sotkuja teatterissa ja käsipallokentällä! Kahvipurkin salaisuus ja jääkylmä rikos! Ilmestyy toukokuussa.